درمانگاه عمومی جهاددانشگاهی در شهرستان بیجار راه اندازی میشود
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، بهرام نصرالهی زاده رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، در جلسه 5 مهرماه که در جهاددانشگاهی بیجار برگزار شد ضمن اعلام حمایت از طرح های کاربردی که مورد نیاز استان است، عنوان کرد: ما همواره از طرح های به روز پژوهشی، نوآورانه و فناورانهای که خلاءهای جامعه را پر کند و مورد نیاز استان باشد، استقبال و حمایت خواهیم کرد.
وی ضمن تاکید بر این که موازی کاری را آفت رشد و توسعه می دانیم، افزود: با توجه به گستره فعالیتهای جهاددانشگاهی و عزم این نهاد برای انجام طرح های شاخص در سطح استان، از جمله طرح ایجاد درمانگاه شبانه روزی که طبق اعلام مدیر شبکه بهداشت و درمان از خلاهای این شهرستان است، حمایت لازم را به عمل می آوریم.
نصرالهی زاده در ادامه افزایش شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور زیر نظر مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی را مهم ارزیابی کرد و گفت: نقش شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور برای رسیدن به خودباوری بسیار اهمیت دارد، لذا در این راستا نیز از هرگونه حمایتی دریغ نخواهیم کرد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ضمن تاکید بر لزوم همکاری پارک علم و فناوری استان در ایجاد آزمایشگاه کشت بافت توسط جهاددانشگاهی، خاطرنشان کرد: فلور طبیعی استان کردستان بسیار غنی است و گونه های گیاهی زیادی را در طبیعت خود گنجانده است، بنابراین این فعالیت جهاددانشگاهی با هدف استخراج متابولیت های ثانویه در نوع خود ارزشمند بوده و حمایت جدی را می طلبد.
در ادامه راحله شریفیان مدیر جهاددانشگاهی شهرستان بیجار، ضمن تشریح فعالیتهای جهاددانشگاهی در شهرستان، گفت: جهاددانشگاهی بیجار در کنار برگزاری دورههای آموزشی شاخص مهارت افزا و اشتغال محور در تلاش است تا فعالیت های خود را در حوزههای مختلف در شهرستان گسترش دهد.
وی ضمن اشاره به ایجاد آزمایشگاه کشت بافت با هدف استخراج متابولیت های ثانویه با همکاری واحدهای فناور مرتبط، در مرکز نوآوری و شکوفایی، افزود: مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی بیجار با همکاری کارگزار اشتغال، از بهمن سال گذشته ضمن شناسایی واحدهای کسب و کار در حوزه های مختلف و آشنایی آنان با مزایای واحدهای فناور، شرکت های خلاق و دانش بنیان، مسیر تازه ای را پیش روی تولیدگنندگان بیجاری قرار داده است.
شریفیان تصریح کرد: یک شرکت دانش بنیان، چهار واحد فناور، پنج واحد در شرف جذب و پذیرش و سه واحد مستعد دانش بنیان، دستاورد فعالیت های مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی در این مدت است که این تعداد تا پایان سال 1400 به بیش از 10 واحد فناور خواهد رسید.
مدیر جهاددانشگاهی شهرستان بیجار ضمن اشاره به آغاز به کار مجدد دفتر بانک خون بند ناف در شهرستان، تصریح کرد: در راستای گسترش فعالیت های جهاددانشگاهی، دفتر بانک خون بند ناف مجدد راه اندازی و آماده خدمت به همشهریان عزیز است.
وی در ادامه این جلسه، با اشاره به تاسیس درمانگاه جهاددانشگاهی با حمایت مسوولان استانی و شهرستانی، افزود: عدم وجود درمانگاه در این شهرستان، وجود ساختمان وقفی متناسب با فعالیت های درمانی در مرکز شهر و همت و تجربه جهاددانشگاهی، لزوم تاسیس یک درمانگاه متناسب با علم روز را دو چندان کرده است.
شریفیان ضمن اشاره به پیگیری دریافت موافقت اصولی از معاونت درمان علوم پزشکی استان با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان، خاطرنشان کرد: اختصاص اعتبارات استانی به منظور تعمیر و تجهیز ساختمان درمانگاه روند اجرایی شدن طرح را تسهیل خواهد کرد.
در ادامه این دیدار، امیر مرسا مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیجار ضمن حمایت از ایجاد درمانگاه توسط جهاددانشگاهی، افزود: اجرای این طرح ضمن آن که کمک شایان توجهی به بهبود سطح بهداشت همگانی می کند، بار مراجعات اورژانس را نیز کم خواهد کرد،بنابراین شبکه بهداشت و درمان نهایت همکاری را در این خصوص به عمل خواهد آورد.
گفتنی است، در این جلسه علی اکبر ورمقانی فرماندار بیجار، کاظم کاظمی معاون فرماندار، فرزاد خدامرادی کارگزار اشتغال نیز حضور داشته و بر حمایت از فعالیت های جهاددانشگاهی تاکید کردند.
نظر شما :