در نشست جایگاه نوآوری باز در مشاغل آینده معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی بررسی شد؛
همه کسبوکارها به نوآوری باز نیاز دارند
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، سیزدهمین نشست علمی آینده مشاغل و مشاغل آینده با موضوع «جایگاه نوآوری باز در مشاغل آینده» با سخنرانی مهندس حسین بختیاری امروز سه شنبه( 6 مهرماه) توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی برگزار شد.
مهندس بختیاری در این نشست به تشریح موضوع نوآوری باز و ارتباط آن با کسبوکارها پرداخت و گفت: نوآوری باز امکان توسعه کسبوکارها را در زمینهها و بخشهای مختلف فراهم مینماید و باید بنگاهها و سازمانها به این موضوع مهم توجه کنند.
این پژوهشگر با اشاره به تعاریف مختلف درزمینهٔ خلاقیت، نوآوری و اختراع افزود: خلاقیت فرآیندی فکری است که به ایده میانجامد و نوآوری درواقع پیاده ساختن ایده ناشی از خلاقیت هست که بهصورت یک محصول یا خدمت تازه شود؛ درواقع نوآوری خلاقیت اجراشده است.
مهندس بختیاری با تصریح اینکه اختراع به معنای پدید آوردن محصول جدید است خاطرنشان کرد: نوآوری فراتر از آن است و به معنای معرفی محصولی تازه است که با ابداع و عرضه صورت میگیرد و دارای ارزش اقتصادی است.
او تصریح کرد: نوآوری چالشی را رفع میکند که درواقع در کسبوکار خود را نشان میدهد.
وی به اشاره به "جایگاه نوآوری باز در مشاغل آینده" افزود: نوآوری یک فرآیند است و اتفاقی نیست، به عبارت بهتر کسبوکارها بر اساس نوآوری متحول میشوند و یک شبه و اتفاقی این موضوع رخ نمیدهد.
وی در ادامه با اشاره به برخی ویژگیهای مشاغل آینده گفت: مشاغل آینده تکرارپذیر و مقیاسپذیر هستند، رشد بالایی دارند، پیچیدهتر میشوند و مبتنی بر منابع انسانی بدون مرز هستند و در این دنیای کسبوکار اتفاقات جدیدی میافتد که مصداق بارز آن توجه به مشتری مداری به شکل واقعی و توجه به شخصیسازی محصولات و خدمات است.
وی به سابقه موضوع نوآوری بازی اشاره کرد و گفت: (open innovation) توسط یک استاد دانشگاه در دانشگاه کالیفرنیا مطرح شد که بر اساس آن، بنگاه میتوانند از ایدههای خارج، داخل بنگاه برای توسعه و موفقیت خود استفاده کنند.
گفتنی است، معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد در توجه به موضوع مشاغل آینده پیشتاز است.
نظر شما :