برگزاری کرسی آزاداندیشی «مقابله با کرونا؛ چالشها و راهکارها» در گلستان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی گلستان، صادقعلی عظیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان در ابتدای این کرسی آزاداندیشی اظهار کرد: در مدیریت کرونا موضوع پیشگیری، اندوختههای علمی و مداخله و درمان ضروری است و اگر به هر کدام از آنها پرداخته نشود، به نتیجه مناسب نخواهیم رسید.
وی گفت: اقداماتی که در هر یک از این بخشها انجام میدهیم به یک چالش تبدیل شده و نیاز است که به آن ها پرداخته شود.
ابراهیم شهبازی سرپرست جهاددانشگاهی گلستان نیز در این کرسی آزاداندیشی، گفت: فرهنگ مواجهه با ویروس کرونا به درستی نهادینه نشده و این ویروس بهعنوان یک پدیده اجتماعی، گپی در جامعه ایجاد کرده است.
وی بیان کرد: بسیاری از اختراعات و نوآوریهای بزرگ بشر در چالشها شکل گرفته و میتوان از چالش به وجود آمده پس از شیوع کرونا نیز در جهت نوآوریهای جدید استفاده کرد.
سرپرست جهاددانشگاهی گلستان با اشاره به برگزاری این کرسی آزاداندیشی، گفت: این برنامهها میتواند در قالب مناظرات دانشجویی جهاددانشگاهی ادامه پیدا کند.
شهبازی تاکید کرد: اگر به شفافیت بیشتری برسیم میتوانیم استرس و سردرگمی جامعه را در خصوص این بیماری کم کنیم.
در ادامه، دکتر علیجان تبرایی رئیس انجمن ویروسشناسی ایران به ارایه سخنرانی در خصوص تغییرات ویروس و واکسن کرونا، محمد دادجو متخصص داخلی به سخنرانی در خصوص بررسی چالشهای بالینی کرونا و راهکارهای آن، دکتر محسن جلالی عضو هیات علمی دانشگاه گلستان به سخنرانی در خصوص تأثیرات روانی اجتماعی کرونا بر خانواده و دکتر محسن عینعلی دکترای خط مشی گذاری به سخنرانی در خصوص چالشهای حکمرانی در مواجه با همهگیری ویروس کرونا پرداختند.
پس از ارائه سخنرانی توسط سخنرانان، دانشجویان سؤالات خود را مطرح کردند و به آنها پاسخ داده شد.
نظر شما :