دکتر طیبی اظهار کرد:

مسابقات مناظره به زبان انگلیسی؛ زمینه‌ساز تعاملات بین‌المللی

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۹:۰۴ کد : ۳۵۲ فرهنگی تاپ خبر
رییس جهاددانشگاهی با تاکید بر اهمیت مسابقات ملی مناظره دانشجویی، این مسابقات را دارای ظرفیت زیادی برای تعامل کشور با سایر کشورها عنوان کرد.
مسابقات مناظره به زبان انگلیسی؛ زمینه‌ساز تعاملات بین‌المللی

 

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، دکتر حمید رضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، در اختتامیه اولین دوره مناظرات دانشجویان ایرانی به زبان انگلیسی که ۱۹ اردیبهشت با حضور معصومه ابتکار معاون ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده و محمود نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد،  گفت: یکی از مشکلاتی که در مسیر پیشرفت و توسعه کشور شاهد آن هستیم این است که ما نمی‌توانیم یک برنامه‌ریزی درازمدت تعریف کنیم و اگر هم برنامه‌ریزی‌ای در این حوزه داریم بلافاصله بابه وجود آمدن یک چرخش سیاسی در کشور، این برنامه‌ها مثل برنامه پنجم توسعه مختل می‌شوند

وی افزود: همچنین در حوزه سیاست خارجی به دلیل نبود یک وحدت نظر داخلی به مشکل بر می‌خوریم و‌ منافع ملی ما تأمین نمی‌شود.

رییس جهاددانشگاهی ادامه داد: هیچ دولتی با تکیه بر برنامه‌ریزی کوتاه ‌مدت نمی‌تواند به پیشرفت برسد. لذا جهاددانشگاهی با راه‌اندازی چنین مناظراتی می‌تواند به برنامه‌ریزی‌های بلند مدت دولت کمک کند و همچنین زمینه وحدت داخلی را با ترویج فرهنگ گفتگو فراهم سازد.

وی افزود: ما در عرصه بین الملل  حرف‌های زیادی برای گفتن داریم و‌ با آموزش مناظره‌‌کننده می‌توانیم، حرف‌های خودمان را مطرح کنیم.

دکتر محمود نیلی آبادی رییس دانشگاه تهران نیز دراین مراسم در خصوص دلیل برگزاری این مناظرات اظهار کرد: امروز در جهان ما شاهد صحبت‌ها و تعاملات میان دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم هستیم و پارادایم‌های گذشته در حال تغییر هستند.

وی ضمن اشاره به ویژگی‌های یک دانشگاه کارآفرین افزود: برای داشتن یک دانشگاه کارآفرین باید مهارت دانشجویان افزایش یابد و همچنین ارتباط خوبی با جامعه برقرار کند و به شکل آکادمیک شیوه کارآفرینی را ترویج دهد.  همچنین در دانشگاه کارآفرین باید تفکر نقادانه، مهارت حل مسئله، مهارت در ایجاد ارتباط، خلاقیت، خود مدیریتی رواج داده شود و این امر از طریق تکرار موضوعات صورت می گیرد.

رییس دانشگاه تهران گفت: مناظره شیوه‌ای است که به دانشجو قدرت بیان را می‌آموزد. همچنین دانشگاه تهران برای افزایش تعامل با دنیا باید موانع روحی روانی را رفع کند. زیرا ما ایرانی‌ها یک نگاه ویژه به عرصه بین‌الملل داریم و در عصر دهکده جهانی این یک واقعیت است.

دکترنیلی ادامه داد: در دهکده جهانی بسیاری از ارزش‌ها فراگیر شده، زیرا انسان فطرتا به دنبال تعامل است و برای اینکه این تعامل با جهان به خوبی صورت گیرد ابتدا لازم است که پیوندی میان بدنه دانشگاه با سایر دانشگاه های جهان ایجاد شود و دانشگاه تهران در این حوزه سعی نموده تا ارتباطات بین‌المللی خودش را وسیع‌تر سازد .

وی در پایان افزود: دانشگاه تهران با عضویت در کمیته اتحادیه دانشگاهی و رده IAU تلاش کرده تا به واسطه عضویت در اتحادیه‌های جهانی برای رشد علمی خود استفاده کند.

گفتنی است، اولین دوره مسابقات مناظره دانشجویی به زبان انگلیسی به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه تهران ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت با حضور ۸ تیم برتر دانشجویی از هفت دانشگاه تهران و یکی از دانشگاه های اردبیل در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


نظر شما :