نماینده مردم ایلام در مجلس تصریح کرد:
نقش بازر جهاددانشگاهی در ترویج فرهنگ کار مولد
/جهاددانشگاهی، نماد عبور از موانع با باور توان ایرانی(۷۸)/
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ایلام، علیاکبر بسطامی نماینده مردم ایلام گفت: با گذشت چهار دهه از عمر این نهاد علمی، خوشبختانه در سطح کلان شاهد فعالیتهای اثرگذار و چشمگیر از سوی این مجموعه هستیم. مهمترین دستاورد این نهاد را میتوان در زمینه ایجاد و توسعه پژوهشکدههای مختلف با تخصصهای متفاوت نام برد.
وی افزود: آمادهسازی و تربیت نیروی انسانی فارغالتحصیل و حتی افراد غیر دانشگاهی با دورههای آموزشی مهارتمحور برای ورود به بازار کار، کار بزرگ جهاددانشگاهی است که با بهرهگیری از شیوههای مختلف توانسته نقش به سزایی در درگیر کردن جوانان با فضای کسب و کار، ترویج فرهنگ کار مولد و پرهیز از پشت میزنشینی را ایفا کند.
نماینده مردم ایلام در مجلس اظهار کرد: در استان ایلام نیز با وجود کارکنان تحصیلکرده، خوشنام و با انگیزه در جهاددانشگاهی، اقدامات ارزشمندی به مرحله اجرا رسیده است. جهاددانشگاهی ایلام هماکنون به مرحله بلوغ فکری و توان علمی قابل توجه ای دست یافته و منشاء خدمات مناسب برای استان است.
وی تصریح کرد: الحمدالله کوشش مجموعه جهاد استان معطوف به استفاده از ظرفیتها و پتانسیلهای موجود در حوزههای مختلف شده است. اهتمام در جهت توسعه و فرآوری گیاهان دارویی بهعنوان یک مزیت و پتانسیل استان اقدام ارزشمندی است که جهاددانشگاهی ایلام در این حوزه خوب ظاهر شده است. توجیهات فنی و اقتصادی تیم استان، بنده را هم مجاب نمود که برای جذب کمکهایی مالی اقدام نمایم.
بسطامی ادامه داد: انشاءالله باز هم برای دیگر فعالیتهای فناورانه، دانشبنیان، توسعه مراکز رشد که منجر به مزیت آفرینی و خلق فرصتهای جدید برای جامعه جویای کار و مخصوصا جوانان بیکار در استان شود، کمک خواهم کرد.
نماینده مردم ایلام در مجلس گفت: جهاددانشگاهی نهاد بین بخشی است. از یک طرف محدودیتهای خشک و سخت سازمانهای دولتی را ندارد و از طرف دیگر به دلیل فراهم بودن زمینه انتفاع از فعالیتهای اقتصاد محور، بهعنوان حلقه واصل بین مراکز علمی و دانشگاهی و مردم میتواند مسیرهای توسعه را با فراغ بیشتری طی کند.
وی بیان کرد: بدون تردید آنچه که بیشتر در کشور ما نمود زیادی دارد، ضعف در کاربردی شدن و عملیاتی نمودن یافتههای علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشکدهها به نسبت دیگر کشورهای توسعه یافته و حتی در حال توسعه است. عموما نتایج پژوهشهای ما در مراکز دانشگاهی جنبه تزئینی به خود گرفته اما به دلایلی که در بالا اشاره شد جهاددانشگاهی ظرفیت تبدیل علم به ثروت و نهایتاا تاثیرگذاری آن در زندگی مردم را دارا است.
وی افزود: منابع انسانی در جهاددانشگاهی به مرحلهای از خودباوری و شکوفایی دست پیدا کرده است. خوشبختانه هر جا هم موفقیت علمی در سطح کشور و حتی استان اتفاق میافتد، رد پای جهاددانشگاهی در آنها دیده میشود. این بدان معناست که جهاد الان دارای یک ساختار منسجم علمی و کاربردی است که اگر زمینه حضور و بستر فعالیت او بهتر و بیشتر فراهم شود و برخی قوانین و دستورالعملهای دست و پاگیر حذف و از طرفی بتوان منابع مالی و اعتباری پایداری در اختیار این نهاد قرار گیرد، قطعا بازدهی و اثربخشی فعالیتها به نحو چشمگیری نمایان خواهد شد.
نماینده مردم ایلام در مجلس در پایان گفت: در مجلس شورای اسلامی از هر اقدامی که بتواند به ایجاد بالندگی و شکوفایی بیشتر این نهاد علمی کمک کند حمایت خواهم کرد. قطعا تصمیمات و اقداماتی که منجر به حل مساله در جامعه شود مورد توجه بنده و دیگران همکاران در مجلس شورای اسلامی خواهد بود. در این راستا آماده هرگونه همکاری هستم و خودم را عضوی از این خانواده علمی میدانم.
نظر شما :