نماینده مردم شیراز در مجلس اظهار کرد:
حاکم شدن فرصتهای جهادی در جامعه با کمک جهاددانشگاهی
/جهاددانشگاهی، نماد عبور از موانع با باور توان ایرانی(۷۷)/
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، ابراهیم عزیزی نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک چهل و یکمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، تاکید کرد: جهاددانشگاهی با رویکرد حاکم کردن روحیه و تفکر و مدیریت جهادی در دانشگاهها و ساختار علمی و فناوری کشور به فرمان معمار کبیر انقلاب(ره) تشکیل شد.
وی با یادآوری این که جهاددانشگاهی این توان را دارد که به اهداف بلندتری دست یابد، خاطرنشان کرد: اساسا در کشوری که بر پایه یک ایدئولوژی اعتقادی و اسلامی برپا شده است، باید مدیریت درون کشور هم مبتنی بر رفتار و فرهنگ جهادی باشد.
این نماینده مجلس افزود: تا زمانی که مدیریت و ساختارهای اجرایی ما بر اساس رویکرد جهادی نباشد، یقینا نمیتوانیم به همه اهداف انقلاب اسلامی دست یابیم.
عزیزی با بیان این که تجربه ۴۳ ساله انقلاب اسلامی حکایت از نقش و اهمیت و جایگاه رفتار و مدیریت فرهنگ جهادی دارد، گفت: یکی از نهادهایی که در بدو انقلاب اسلامی به فرمان امام راحل تشکیل شد، جهاددانشگاهی بود که با رویکرد حاکم کردن روحیه، تفکر و مدیریت جهادی در محیط دانشگاهی و ساختار علمی و فناوری ایران اسلامی تاسیس شد.
عزیزی با بیان این که، جهاددانشگاهی اهداف بلند و با عظمتی را برای خود ترسیم و رسیدن به آن ها را دنبال کرده است، با توجه به توان بالقوه موجود در جهاددانشگاهی، هنوز راههای نرفتهای در مسیر رسیدن به اهداف متعالی این نهاد و نظام اسلامی، وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد که باید تلاش کرد با استفاده از توان جهاددانشگاهی، بیش از گذشته فرصتهای جهادی را بر مدیریت، فضا و رفتارهای دانشگاهی حاکم کنیم و بتوانیم با بهرهگیری از این ظرفیت اهداف والای انقلاب اسلامی را تحقق بخشیم.
عزیزی با بیان این که به هیچ عنوان نباید دستآوردها و اقدامات جهاددانشگاهی را نادیده گرفت، گفت: اعتقاد دارم که باید برای استفاده از همه ظرفیتهای این نهاد استفاده و زمینه نقشآفرینی جهاددانشگاهی را در حوزههای علم، فناوری، فرهنگ، رسانه و بخشهای ایدئولوژی حاکم بر جامعه اسلامی تاثیرگذارتر کرد.
این نماینده مجلس، ضمن پاسداشت اقدامات علمی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی انجام شده توسط جهاددانشگاهی، ابراز امیدواری کرد که این نهاد توجه خود را به راههای نرفته معطوف کند تا در آینده شاهد تاثیرگذاری مطلوبتر در عرصههای مختلف باشیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مجلس در حمایت از جهاددانشگاهی به رهبر معظم انقلاب که از طرحهای فناورانه این نهاد حمایت ویژه میکنند، اقتدا خواهد کرد؟ گفت: طبیعی است که مجلس هم اهداف این بخش را پشتیبانی و حمایت کند البته لازمه آن حضور فعالتر مدیران و مسوولان جهاددانشگاهی در مجلس است. به حتم تعامل بیشتر این نهاد با قوه مقننه، امکان تحقق اهداف بلندتری را فراهم خواهد کرد.
عزیزی گفت: طرحهای فناورانه از مباحث مد نظر مقام معظم رهبریست که به تاسی از ایشان، همه مسوولان و دستگاههای مسوول باید با همه توان از آن در مسیر توسعه و پیشرفت حمایت کنند.
نظر شما :