استاندار خراسان جنوبی مطرح کرد:
دغدغه و حساسیت خوب جهاددانشگاهی در انجام فعالیت ها / پرداختن این نهاد به سواد رسانه ای، تولید محتوا و هدایت پایان نامههای دانشجویی
/جهاددانشگاهی، نماد عبور از موانع با باور توان ایرانی(۲۳)/
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، حمید ملانوری استاندار خراسان جنوبی امروز، 5 مرداد در آستانه 16 مرداد سالروز تشکیل جهاددانشگاهی در دیدار با رییس و معاونین این واحد از مجموعه فعالیت های جهاددانشگاهی تشکر کرد.
وی با بیان اینکه فعالیت های خوبی با دغدغه و حساسیت در جهاددانشگاهی انجام می شود، اظهار کرد: خراسان جنوبی، استان پرظرفیتی است که بزرگترین و اولین منبع توسعه آن، منابع انسانی است که استان از آن برخوردار است.
استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد: معدن و کشاورزی و صنعت گردشگری، گیاهان دارویی و مرز از جمله مزیتها و ظرفیت های بزرگ و محورهای توسعه و پیشرفت استان است.
وی از ذخایر معدنی غنی با کانی های متنوع استان گفت و اظهار کرد: شایسته نیست خراسان جنوبی با چنین استعدادهایی، استانی محروم نامیده شود.
ملانوری ضمن تشکر مجدد از اقدامات جهاددانشگاهی، یادآور شد: جهاددانشگاهی زمینه تلفیق علم، اندیشه و هنر و مهارت را فراهم آورد، روحیه خودباوری و ریسک پذیری را در جامعه تقویت کند.
وی خاطرنشان کرد: از جهاددانشگاهی انتظار داریم که در راستای سواد رسانه ای، تولید محتوا و هدایت پایان نامه های دانشجویی به سمت نیاز ها و پتانسیل های استان اقدام کنند.
در ادامه جلال الدین صادقی رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز در این دیدار به تشریح فعالیت های جهاددانشگاهی در محورهای آموزش، پژوهش و فرهنگ پرداخت.
وی با بیان اینکه در حوزه آموزشهای کوتاه مدت، آموزشهای ضمن خدمت، آموزش عالی، مرکز آزمون و کالج زبانهای خارجی جهاددانشگاهی را داریم، گفت: در حوزه فرهنگی خبرگزاریهای ایسنا، ایکنا، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا)، سازمان دانشجویان فعالیت دارند که از طریق این مراکز بسیاری از پتانسیل های استان معرفی می شود .
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت فرهنگسرای ابن حسام نیز بیان کرد: وقتی شیراز را با سعدی و حافظ میشناسند، چرا برای بیرجند این گونه نباشد.
وی ادامه داد: ابن حسام خوسفی میتواند یک برند فرهنگی برای خراسان جنوبی تبدیل شود و جهاددانشگاهی نیز برای معرفی این شخصیت به برگزاری جشنواره هایی با موضوع شعر ابن حسام در سطح ملی پرداخته است.
صادقی ادامه داد: معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی متناسب با ظرفیت ها و پتانسیل های استان و ماموریتی که جهاددانشگاهی کشور به آن واگذار کرده، در سه محور گیاهان دارویی استراتژیک شامل؛ عناب، زرشک و زعفران، آسیبهای اجتماعی و مدیریت شهری و روستایی پرداخته و اقداماتی انجام داده است.
وی تصریح کرد: جهاددانشگاهی بر روی گیاهان دارویی به عنوان پتانسیل ارزشمند منطقهای و پتانسیلی که میتواند اشتغال و به ویژه اشتغال روستایی را رقم بزند، متمرکز شده و با تاسیس مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی پژوهشهایی ارزشمند انجام داده که منجر به تولید دانش فرآوردههای فراسودمند و 16 ثبت اختراع شده است.
صادقی با بیان این که در بحث آسیبهای اجتماعی، دبیرخانه علمی آسیبهای اجتماعی به جهاددانشگاهی واگذار شد، تصریح کرد: در حوزه آسیبهای اجتماعی سعی کردهایم با اجرای طرحهای پژوهشی، برگزاری کارگاهها و نشستها، همایشها و مسابقات آموزشهای لازم را به جامعه هدف ارایه دهیم.
وی با اشاره به فعالیت دفتر بانک خون بند ناف و ذخیره سازی بیش از 600 نمونه در استان، از آغاز به کار آزمایشگاه تشخیص طبی و پزشکی در آینده نزدیک در شهرستان قائنات اشاره کرد.
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: اجرای فاز اول طرح توسعه اقتصادی و اشتغالزایی برای ۱۰۹ روستا و فاز دوم همین طرح برای 135 روستای دیگر به کارفرمایی سازمان مدیریت و برنامهریزی انجام شده که فاز سوم آن نیز برای 114 روستا در سال جاری در حال اجرا است.
وی با اشاره به فعالیت مرکز خدمات تخصصی گیاهان استراتژیک و راهاندازی سایت بیرناب، اظهار کرد: در بیرناب، به دنبال این هستیم که پتانسیلهای استان را شناسایی و از مزیتهای منطقهای خلق ثروت کرده و آن را در کشور معرفی کنیم.
صادقی در ادامه اجرای فاز اول و دوم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و آموزش و توانمندسازی اتصال به بازار بیش از 900 نفر، ایجاد بیش از 10 شبکه و معرفی نزدیک به 30 برند را از اقدامات مهم صورت رفته در حوزه تجاری سازی و اشتغال جهاددانشگاهی اعلام کرد.
نظر شما :