اختتامیه دومین دوره مسابقات مناظره دانشجویان مراکز علمی کاربردی گیلان برگزار شد

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۶ کد : ۳۳۸۵ فرهنگی
مراسم اختتامیه دومین دوره مسابقات مناظره دانشجویان مراکز علمی کاربردی گیلان با «محوریت مهارت، کارآفرینی و اشتغال» در سالن اجتماعات سازمان آتش نشانی رشت برگزار شد.
اختتامیه دومین دوره مسابقات مناظره دانشجویان مراکز علمی کاربردی گیلان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان رضا فدایی در اختتامیه دومین دوره مسابقات مناظره با محوریت «مهارت، کارآفرینی و اشتغال» ویژه دانشجویان دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان که در سالن اجتماعات سازمان آتش نشانی رشت برگزار شد، اظهار کرد: دومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی مراکز علمی – کاربردی استان با حضور هشت تیم طی روزهای 27، 28 و 29 آبان به میزبانی مرکز علمی – کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار شد.

وی با بیان اینکه تیم برگزیده به مسابقات کشوری که آذرماه امسال در یزد برگزار می شود اعزام خواهند شد، تصریح کرد: اولین دوره مسابقات منظره دانشجویان دانشگاه جامع علمی – کاربردی در استان گیلان برگزار شد و لذا خوشحالیم این اقدام علمی و فرهنگی مورد توجه و حمایت دانشگاه جامع علمی – کاربردی کشور قرار گرفت.

این مقام مسوول، ماموریت های دانشگاه جامع علمی – کاربردی از جمله مهارت، کارآفرینی و اشتغال را از جمله محورهای اصلی این دوره از مسابقات دانست.

سرپرست مرکز علمی – کاربردی جهاددانشگاهی رشت، هدف از برگزاری این مسابقات را توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی، مهارت آموزی و ارتقای قابلیت های کارآفرینانه دانشجویان دانست و عنوان کرد: ایجاد فضای گفت وگو در حوزه کارآفرینی و کسب و کار ضرورت دارد.

فدایی خاطرنشان کرد: امیدواریم برگزاری چنین برنامه های علمی – فرهنگی زمینه ساز رشد و شکوفایی گفتمان دانشجویی شود و فضایی اخلاقی، علمی، منطقی و بالنده را برای دانشجویان فراهم آورد و در این راستا نیازمند حضور همه جانبه و پررنگ تر همه مراکز علمی و دانشگاهی هستیم.

در ادامه عباس صادقی رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی گیلان ضمن قدردانی از معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان جهت همکاری در برگزاری این رویداد علمی – فرهنگی، اظهار کرد: در هر فضایی که ارتباطات ذهنی شکل می گیرد، با دو بخش سخت افزار(ظاهری) و نرم افزار(درونی) مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه مناظره نیز دارای چارچوب های ظاهری و درونی است، افزود: مکان مناظره، تیم های مناظره کننده، تبلیغات و اطلاع رسانی و داوران در برگزاری یک مناظره خوب مهم است، اما پیام های اصلی یک مناظره و اثرگذاری آن در جامعه مهمتر می باشد.

رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان، مسابقات مناظره را یک فضای تمرینی برای حضور در عرصه های بزرگتر و حساس تر دانست و گفت: ما در مناظره درست انتقاد کردن و درست انتقاد پذیرفتن را تمرین می کنیم و یاد می گیریم نظر مخالف را تحمل کنیم و به نظر مخالف احترام بگذاریم.

صادقی، با بیان اینکه مسابقات مناظره گفت وگو کردن را به دانشجویان به عنوان نسل آینده ساز جامعه یاد می دهد، بیان کرد: مدیریت زمان و احترام به وقت دیگران یکی از بزرگترین درس های مناظره است و دانشجویان را برای موقعیت های جدی تر آماده می کند.

وی، با بیان اینکه ترویج فرهنگ گفت وگو و مناظره نباید محدود به برگزاری مسابقات شود، اظهار کرد: مناظره پایان ناپذیر است و لذا در طول سال باید این کرسی های آزاداندیشی برای دانشجویان در مراکز دانشگاهی برقرار باشد و امیدوارم همواره شاهد برگزاری یک مناظره منطقی، اخلاقی، خوب و مستدل باشیم.

 

 


نظر شما :