نشست مشترک سرپرست جهاددانشگاهی لرستان با مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در استان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان، دکتر امین سلاحورزیان سرپرست جهاددانشگاهی لرستان در این نشست با اشاره به ظرفیتهای مختلف جهاددانشگاهی در کشور و خصوصا لرستان بیان کرد: استفاده مطلوب از پتانسیلهای این نهاد انقلابی میتواند بسترساز رونق تولید و توسعه استان شود.
وی خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی در استانهای مختلف کشور پروژههای کلانی را آغاز کرده و از جمله آنها میتوان به طرح توسعه مشاغل خانگی اشاره کرد که لرستان یکی از استانهای برتر در زمینه اجرای آن است.
دکتر سلاحورزیان خاطرنشان کرد: ما با آموزش متقاضیان و برقراری ارتباط آنان با کارآفرینان موفق و پیشرانان، اتصال به بازار این افراد را فراهم و رصد میکنیم.
سرپرست جهاددانشگاهی لرستان، تشخیص و درمان ناباروری را بهعنوان یکی از اهداف این نهاد در استان برشمرد و گفت: در این راستا با راهاندازی مرکز درمان ناباروری سعی در کاهش زمان و هزینههای درمان زوجهای لرستانی داشتهایم و هماکنون این مرکز در حال خدماتدهی است به طوریکه از استانهای همجوار نیز برای مداوا در این مکان حضور مییابند.
وی با اشاره به سابقه پژوهشی جهاددانشگاهی در لرستان و اعلام آمادگی جهت همکاری هر چه بیشتر با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بیان کرد: جهاددانشگاهی توانسته نقش موثری در پیشبرد اهداف علمی کشور ایفا کند و هر زمان مشکلی وجود داشته با استفاده از نیروهای جوان، متخصص و متعهد و کار کارشناسی و مطالعه شده در راستای رفع آن تلاش کرده است.
حامد ویسکرمی نیز با بیان این که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مجموعهای با فعالیتهای گسترده است، اضافه کرد: ستاد اجرائی فرمان امام(ره) در قالب برنامههای سالیانه و به صورت مسئله محور در جهت ایجاد توسعه و رفع مشکلات مردم در حال خدمات رسانی به بخش وسیعی از جامعه است. بهعنوان مثال با شیوع ویروس کرونا، اقداماتی در زمینه تولید داروهایی به منظور کنترل مراحل پیشرفت و بهبود این بیماری و بهخصوص تهیه واکسن ضد کرونا در این ستاد صورت پذیرفت.
وی با اشاره به این که این ستاد در حوزههای مختلف کشاورزی، صنعت، خدمات، فعالیت های دانش بنیان، مسائل فرهنگی و اجتماعی و... فعالیت دارد، افزود: برای پیشبرد اهداف توسعهای خود، قبلا بررسیها و مطالعات را انجام و حین اقدام نیز بحث نظارت را پیگیری میکنیم تا عملا بتوانیم به نتیجه مطلوب رسیده و شاهد رضایتمندی مردم عزیزمان باشیم.
ویسکرمی ضمن بیان فعالیتهای گسترده ستاد در لرستان با یادآوری این که طی سال گذشته لرستان در زمینه کسب حمایتهای تسهیلاتی در بخش اشتغال بنگاهمحور بنیاد برکت رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است، ادامه داد: هماکنون در ابتدای راه هستیم و سعی داریم با جدیت هر چه بیشتر فعالیتهای مرتبط با حوزه اشتغال را پیگیری کنیم.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در لرستان بر لزوم مشارکت تمامی دستگاهها، اقشار و گروهها در جهت رفع مشارکت مردم و پیشبرد اهداف موردنظر ستاد در استان اشاره کرد و با بیان این که از همکاری دستگاههای مختلف خصوصا جهاد دانشگاهی استقبال میکنیم، گفت: این کار ضمن ایجاد تعامل، همدلی و همفکری سبب همافزایی و توسعه هر چه بیشتر فعالیتها میشود.
وی از برنامهریزی جهت اجرای طرح احسانالحسین(ع) در ماههای محرم و صفر خبر داد و اظهار کرد: محوریت این طرح فرهنگی بوده و کاری هیئتی-جهادی است که در قالب یک بسته فرهنگی-اجتماعی، با خدمات متنوع در چند دهستان کمتر برخوردار و محروم پیگیری میشود.
ویس کرمی با بیان اینکه هماکنون کار شناسایی این نقاط در حال انجام است، اضافه کرد: در قالب این طرح در کنار اجرای مراسم عزاداری ویژه این ایام، خدماتی همچون اعزام کاروان سلامت و تیم های پزشکی، اعزام تیم دامپزشکی، انجام تعمیر خانه محرومین و سایر خدمات اجتماعی مانند توزیع بستههای معیشتی، بستههای بهداشتی و بستههای لوازم التحریر برای دانش آموزان نیازمندو... را در نظر داریم.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در لرستان با بیان اینکه جهاددانشگاهی میتواند در این راستا نیز همکاری کند، افزود: به دنبال ایجاد تنوع شغلی در سطح روستاها هستیم لذا باید ظرفیتهای مغفول، با ارزش افزوده بالا مانند کشت و توسعه گیاهان دارویی بطور جدی مورد توجه قرار گیرد.
وی عنوان کرد: همچنین ایجاد و حمایت از صنایع تبدیلی، تکمیلی و فرآوری از اولویت های بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام بوده و از طرحهای مذکور استقبال میکنیم.
ویسکرمی با بیان اینکه از توان علمی مجموعه جهاددانشگاهی در زمینه کشت و توسعه گیاهان دارویی بهره خواهیم برد، اضافه کرد: برای تحقق این همکاری باید نشست های دوجانبه و تعامل بیشتری بین هر دو مجموعه برقرار شود.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در لرستان، سوق دادن مشاغل دانشبنیان در قالب مشاغل خُرد به سمت روستاها را از دیگر اهداف مورد نظر عنوان کرد و گفت: اگر فرد تحصیلکردهای در زمینه تخصصی که دارد ایدهای داشته باشد به وی جهت ایجاد بستر و زیرساخت مناسب برای فعالیت در این زمینه کمک خواهد شد.
نظر شما :