اعلام حمایت سازمان پدافند غیرعامل از فناوری نوین دستگاه آبساز جهاددانشگاهی هرمزگان

۲۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۷ کد : ۳۳۵۵
معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: پدافند غیرعامل آمادگی همه جانبه خود را نسبت به حمایت این دستاورد اعلام کرد.
اعلام حمایت سازمان پدافند غیرعامل از فناوری نوین دستگاه آبساز جهاددانشگاهی هرمزگان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد هرمزگان؛ سردار محمدعلی مطیعی معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور 26 اذرماه در بازدید از دستاورد‌های فناورانه جهاد دانشگاهی هرمزگان در زمینه استحصال آب ضمن ابراز خرسندی از دستاورد‌های پژوهشی استان هرمزگان اظهار کرد: پدافند غیرعامل آمادگی همه جانبه خود را نسبت به حمایت این دستاورد اعلام می کند.

وی افزود: پدافند غیرعامل یا دفاع غیرعامل به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که با اجرای آن می‌توان از وارد شدن خسارات مالی به تجهیزات و تاسیسات حیاتی، حساس نظامی، غیرنظامی و تلفات انسانی جلوگیری به عمل آورد.

معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه به منظور اجرای شدن سیاست های کلی نظام فرامین مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا ایجاد شده است افزود: براین اساس یکی از وظایف پدافند غیر عامل شناسایی، طبقه‌بندی و اولویت بررسی و پیش‌بینی نقاط آسیب‌پذیر و ارائه راهکارجهت برطرف کردن آنها است.

وی در ادامه با بیان اینکه یکی از وظایف پدافند غیر عامل حمایت ازفکر‌ها و ایده‌های خلاق و قابل اجرا و ضروری است، افزود: در زمانه‌ای که واژه‌ای به نام خشک‌سالی ذهن مردم را دربر گرفته است این دستاورد پژوهشی جهاد دانشگاهی در مواقع بحران گره گشا خواهد بود.

معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: افزایش دمای کره زمین و کاهش بارش باران باعث میشود ما با معضلی با نام کم آبی درگیر شویم وخشک‌سالی، جدّی‌ترین معضل برای کشاورزی بوده وحتی در زمان بحران تهیه آب برای افراد و ناوگان‌ها از الزامات می­باشد.

در ادامه حمید یاسی پور معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی هرمزگان ضمن خوش آمد گویی به این مقام مسئول به بیان فعالیت‌های صورت گرفته توسط جهاد دانشگاهی در زمینه استحصال آب از رطوبت هوا و دانش فنی به دست آمده از طرف پژوهشگران ومحققان پرداخت.

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کار دستگاه و تاریخچه ساخت آن پرداخت و اظهار کرد: این تکنولوژی در زمره ۱۰ تکنولوژی برتر قرن در مورد استحصال آب از منابع نامتعارف محسوب می‌شود.

وی با اشاره یه اینکه این محصول حاصل پنج سال فعالیت پژوهشی توسط پژوهشگران جهاد دانشگاهی وهم فکری و مشارکت سایه پژوهشگران دانشگاهی است که منجر به ایجاد نمونه ترقی یافته تری نسبت به نمونه خارجی آن شده است.

وی اضافه کرد: این پروژه پژوهشی نسبت به نمونه‌های خارجی خود دارای چند برتری است و از مهم‌ترین ویژگی ان می­توان به مصرف انرژی کمتر در ابعاد کوچک تر،وزن کمتر و قیمت فروش پائین­تر دستگاه  اشاره کرد.

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی ادامه داد این نمونه به لحاظ هزینه تمام شده بیش از نصف هزینه نمونه خارجی را دارد و در حال حاضربا توجه به مصوبه شورای پدافند غیرعامل استانداری و تمای دستگا‌های اجرایی، نظامی و صنعتی ملزم به تهیه این دستگاه برای مواقع بحران و پدافند غیر عامل می‌باشند.

 در ادامه سردار مطیعی و هیئت همراه از دستگاه و روند ارتقای آن بازدید کرد و اضافه بیان کرد:هرکاری که بتوانند جهت حمایت از این دستاورد انجام میدهم.


نظر شما :