برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با تکنیک‌های بهره‌وری در کسب و کار تعاونی‌ها در جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان

۲۸ آبان ۱۳۹۷ | ۱۷:۳۲ کد : ۳۳۲۵ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم، نظریه‌ها، مدل‌ها، الگوها و تکنیک‌های بهره‌وری در کسب و کار تعاونی‌ها به همت سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم، نظریه‌ها، مدل‌ها، الگوها و تکنیک‌های بهره‌وری در کسب و کار تعاونی‌ها طی روزهای 26 و 27 آبان ماه با همکاری سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی و مدیریت تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برگزار شد.
این کارگاه آموزشی که با استقبال بسیار خوبی از طرف خانوداه بزرگ تعاون استان روبرو شد و از آموزش های لازم در زمینه مفاهیم، نظریه‌ها، مدل‌ها، الگوها و تکنیک‌های بهره‌وری در کسب و کار تعاونی‌ها بهره‌مند شدند.
گفتنی است که یکی اهداف مهم برگزاری این کارگاه آموزشی تربیت ارزیاب بهره‌ور برای خانواده تعاون استان است.
همچنین تدریس کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم، نظریه‌ها، مدل‌ها، الگوها و تکنیک‌های بهره‌وری در کسب و کار تعاونی‌ها بر عهده آقایان دکتر مرادی و دکتر دهقانی از اعضای هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان بوده است.