امضای تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی آذربایجان غربی و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی

۲۰ تیر ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۱ کد : ۳۳۲۱۱ عمومی
روسای جهاددانشگاهی آذربایجان غربی و مرکز خدمات حوزه های علمیه آذربایجان غربی تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، رستم ‌زاده رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی در دو دیدار جداگانه که با رییس و معاونان حوزه‌های علمیه استان داشت، گفت: خدمات جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف تخصصی فرهنگی، آموزشی مهارت های آفرینی خدمات آزمایشگاهی منحصر به فرد بوده و نمود یک ثمره و رویش پر برکت جهادی برای شهروندان استان و شمال غرب کشور می باشد.

وی ادامه داد: براساس تفاهم نامه امضاء شده در ستاد و دفتر مرکزی این نهاد و فرصت‌ها و مزیت ایجاد شده این نهاد آماده ارایه خدمات تخصصی بر اساس تفاهم نامه همکاری بین دو طرف و تعریف و طراحی حوزه‌های کاری بین نهادی جدید و مستمر است.

در ادامه مدیرکل مرکز حوزه های علمیه آذربایجان غربی با اشاره به توانمندی‌های این نهاد در استان خاطرنشان کرد: رویکردهای رسالت مدارانه هر دو نهاد سبب وجود نکته اشتراکات زیاد و تعامل و تبادل تجربیات و همکاری های کیفی پژوهشی، آموزشی و فرهنگی و خدمات تخصصی می باشد که می تواند از روند روزافزونی برخوردار باشد

در پایان جلسه روسای هر دو نهاد تفاهم نامه توسعه همکاری را امضا کردند. این تفاهم نامه با هدف همکاری طرفین در توسعه و ارتقاء فعالیت های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی، فناوری و کارآفرینی در سطح استان آذربایجان غربی و تحقق هر چه کیفی تر فعالیت‌های مشترک حوزه آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و استفاده بهینه از توانمندی ها و ظرفیت های مشترک طرفین و مراکز رشد فی­مابین هر دو مجموعه به امضا رسید.

استفاده بهینه از امکانات و توانمندی‌های علمی، تخصصی و اجرایی در حوزه آموزشی، پژوهشی، اجتماعی، درمانی، کارآفرین و مرکز رشد، همکاری مشترک در طرح‌های مطالعاتی و کاربردی در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و اجتماعی، همکاری مشترک در تدوین، تالیف، ترجمه، چاپ و نشر و متون و کتب،  همکاری مشترک در بهره مندی دانشجویان و اساتید و پژوهشگران طرفین از ظرفیت‌های آزمایشگاهی،  همکاری مشترک در جهت تهیه و اجرای طرح‌ها و پروژه‌های مشترک مطالعاتی و کاربردی به منظور تقویت قابلیت های مشترک و نیز اجرای مشترک پروژه های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی و اجتماعی استانی و ملی و  همکاری در برنامه ریزی، مدیریت و اجرای همایش ها، سمینار ها، کارگاه ها و دوره های آموزشی بهره مندی طرفین از امکانات، توانمندی های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی و اجتماعی یکدیگر از قبیل کتابخانه، ارتباطات بین المللی، فضاهای آموزشی و فرهنگی از جمله محورهای همکاری تفاهمنامه می باشد.

از جمله تعهدات جهاددانشگاهی استان در این تفاهم نامه می توان به برگزاری مراسمات مختلف فرهنگی از جمله میزگردها و نشست‌های تخصصی مسابقات فرهنگی، همکاری در اجرای طرح‌های پژوهشی، نیازسنجی و مطالعاتی بین رشته‌ای در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و ...، همکاری در پوشش خبری و انعکاس رویدادهای مختلف فرهنگی، پژوهشی و آموزشی در خبرگزاری های ایسنا و ایکنا، انجام تحقیقات مشترک در حوزه کشاورزی و کشت بافت و رویان گیاهی،  همکاری‌های مشترک در حوزه بازآفرینی شهری و مطالعات مناطق حاشیه‌نشین شهری،   انجام تحقیقات مشترک حوزه حقوق مدیریت کسب و کار و بازار، قانون مداری و ...،  ارایه انواع خدمات تخصصی دیابت، ارایه خدمات تخصصی ترمیم زخم بافت با روش‌های نوین با تخفیف ویژه،  برگزاری دوره ها، سمینار ها، همایش ها و کارگاه های آموزشی استانی، ملی و بین المللی، برگزاری آزمون های منطقه‌ای، استانی و کشوری، ارایه خدمات در حوزه امنیت شبکه های کامپیوتری و تست نفوذ اشاره کرد.

در اولویت قرار دادن واگذاری طرح های پژوهشی و تحقیقاتی در حوزه‌های حقوقی و اجتماعی و پیشگیری و بازپروری به جهاددانشگاهی استان، فراهم کردن شرایط لازم برای تعامل و استفاده دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی،  همکاری لازم با جهاددانشگاهی در خصوص امکان استفاده ایسنا و ایکنا جهت مصاحبه با اساتید حوزه،  همکاری لازم با خبرگزاری های ایسنا و ایکنای جهاددانشگاهی در اطلاع رسانی و اخبار و نظرسنجی از افکار عمومی و حمایت‌های لازم از جهاددانشگاهی در انجام پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی و مطالعاتی و برنامه های فرهنگی از جمله تعهدات مرکز خدمات حوزه های علمیه آذربایجان غربی در این قرارداد می باشد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی واحد آذربایجان غربی