نشست دانشجویی راهکارهای مطالعه در فضای مجازی در جهاددانشگاهی اردبیل برگزار شد

۲۸ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۵ کد : ۳۳۱۴ آموزش و کارآفرینی
توسط جهاددانشگاهی استان نشست دانشجویی «راهکارهای مطالعه در فضای مجازی» ۲۸ آبان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه اردبیل برگزار شد.
نشست دانشجویی راهکارهای مطالعه در فضای مجازی در جهاددانشگاهی اردبیل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهادانشگاهی واحد استان اردبیل، در این نشست معاون فضای مجازی سازمان سراج استان اردبیل گفت: سواد رسانه‌ای یک نوع درک متکی بر مهارت است که بر اساس آن می‌توان انواع رسانه‌ها و تولیدات آن ‌را شناخت و از یکدیگر تفکیک و شناسایی کرد.

حسین اکبری با بیان اینکه طبق پیش‌بینی‌های انجام گرفته جامعه آینده به سمت مذهب مجازی حرکت می‌کند و با این وجود، مذهب حقیقی و واقعی افراد در معرض خطر خواهد بود، ادامه داد: مهمترین ضعف جامعه در حوزه فضای مجازی این است که برخی از مطالب منتشر شده در این فضا را بدون تفکر باور و قبول می‌کنند که این خود ناشی از عدم درک صحیح حقیقت است.

وی اظهار کرد: عدم  وجود سیستم آموزشی، سواد رسانه‌ای و اطلاعات کافی در خصوص ابزارهای رسانه و فهم کافی از این فضا، آسیب‌هایی را به همراه داشته و دارد که بیشترین آن مربوط به دهه‌های 60 و 70 است.

معاون فضای مجازی سازمان سراج استان اردبیل راهکارهای افزایش سواد رسانه‌ای را شامل 10 اصل اعلام و تصریح کرد: اصل اول حاکمیت قانون در بین افراد خانواده است که باید با هم‌فکری و همکاری یکدیگر خود را ملزم به رعایت قوانینی که خود نوشته‌اند، قرار دهند و اصل دوم اصل مسئولیت‌پذیری است.

اکبری اصول مدیریت، آموزش و آگاه‌سازی، جایگزین سازی، اصل همراهی، ایمن‌سازی و سلامت روح و جسم، الگوسازی، استمرار، تدریج و اصل اقتدار همراه با صمیمیت را از اصول دیگر راهکارهای افزایش سواد رسانه‌ای عنوان کرد.

وی افزایش اقدامات فرهنگی در راستای ایجاد فرهنگ استفاده صحیح از تکنولوژی و فضاهای مجازی را الزامی خواند و گفت: متاسفانه فعالیت‌های فرهنگی در کشورمان کمتر مورد توجه و اهتمام قرار می‌گیرد در حالی که آموزش و پرورش و مراکز آموزش عالی باید مشوق افراد در بالابردن سطح فرهنگ آنها باشند .

اکبری بر ضرورت برگزاری جلسات فرهنگی در محیط‌های خانوادگی نیز تأکید و اظهار کرد: اگر خانواده برگزار کننده جلسات فرهنگی مانند حافظ‌خوانی و شاهنامه‌خوانی و دیگر جلسات سرشار از ادبیات فارسی باشد، فرزندانی کتاب‌خوان را در درون خود پرورش خواهد داد.

وی مطالعه کتاب‌های «تفکر انتقادی سال دهم» و « 150هشتگ» را برای مطالعه خانواده‌ها بویژه دانشجویان در حوزه افزایش سواد رسانه‌ای پیشنهاد کرد.


نظر شما :