در راستای سلسله نشست‌های علمی آینده مشاغل و مشاغل آینده؛

وبینار اقتصاد مراقبتی، فرصت‌ها و مشاغل برگزار شد

۱۵ تیر ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۲ کد : ۳۳۰۴۰ آموزش و کارآفرینی
در راستای سلسله نشست‌های علمی آینده مشاغل و مشاغل آینده وبینار اقتصاد مراقبتی، فرصت‌ها و مشاغل توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی برگزار شد.
وبینار اقتصاد مراقبتی، فرصت‌ها و مشاغل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در راستای سلسله نشست‌های آینده مشاغل و مشاغل آینده، وبینار "اقتصاد مراقبتی، فرصت‌ها و مشاغل " توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی با سخنرانی دکتر سالار ارزیده معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و تعدادی از صاحب‌نظران این حوزه روز سه‌شنبه 15 تیرماه برگزار شد.
معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، در این نشست تخصصی با اشاره به اینکه سخن گفتن از مشاغل آینده در شرایطی که توان توسعه مشاغل فعلی را به‌سادگی نداریم، دشوار است گفت: هنوز ما از مشاغل کنونی که در دنیا وجود دارد به نحو مطلوب استفاده نمی‌کنیم و بر همین اساس سخن گفتن از مشاغل آینده به نظر فانتزی و تخیلی می‌آید اما ضرورتی است که باید به آن بپردازیم.
سخنران نشست تخصصی با اشاره به لزوم کسب مهارت‌های مختلف و با اشاره به اینکه در حوزه سلامت و مراقبت سلامت، با توجه به روندهای در حال حرکت دنیای فناوری، فرصت‌های بسیاری در حال شکل گرفتن است اظهار داشت: وقتی به طراحی مشاغل و طراحی دوره‌های آموزشی نگاه می‌کنیم باید بگویم آنچه شکل‌دهنده مشاغل و آموزش است باید از دل از جامعه و مسائل جامعه بیرون بیاید. یک ذهن آینده‌نگر باید بتواند با تحلیل مناسب این مسائل آن‌ها را در غالب وظایف جدید در شغل‌های فعلی یا بازتعریف شغل‌های جدید برای ارائه راه‌حل‌های مناسب به این مسائل راهبری کرد.
دکتر ارزیده با اشاره به اینکه یکی از تعاریف کاربردی کارآفرینی، حل مسئله به شکل نوآورانه است تصریح کرد: در حال حاضر با تغییرات گسترده در سبک زندگی جوامع و تحولاتی چون گسترش شهرنشینی، سالمندی جمعیت و افزایش خانوارهای تک نفرِ مواجه هستیم که هر یک اقتضائات و نیازهای جدیدی را در حوزه‌های مختلف ازجمله حوزه مراقبت سلامت شکل داده که نیازمند بازتعریف مشاغل و وظایف شغلی این حوزه هستیم. از سوی دیگر سازمان‌دهی سازمان‌های ارائه‌دهنده خدمات نیز به‌تبع دستخوش تغییراتی قرار خواهد گرفت.
معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران افزود: با توجه به برند خوش‌نام و باسابقه آموزشی جهاد دانشگاهی و از سوی دیگر باوجود شبکه گسترده آن در کشور می‌توان با توسعه ارگانیک اکوسیستم این حوزه، در حیطه مراقبت کودک و مراقبت سالمند بیش از 50 هزار شغل در کشور با محوریت جهاد دانشگاهی را ظرفیت‌سازی کرد.
همچنین در این نشست، مهندس سیروس دشتی برنجه مدیرکل توسعه کارآفرینی و اشتغال جهاد دانشگاهی نیز ضمن معرفی کلیات موضوع بحث، با اشاره به اینکه برگزاری نشست‌های تخصصی می‌تواند به توسعه نگاه تخصصی در حوزه اشتغال و کارآفرینی منجر شود گفت: در حوزه سلامت و اقتصاد مراقبتی فرصت‌های خوبی وجود دارد و ما تلاش می‌کنیم در نشست‌های آتی این دیدگاه را معرفی و تقویت کنیم.
 

کلیدواژه‌ها: مشاغل


نظر شما :