انتصاب سرپرست معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد فارس

۱۴ تیر ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۹ کد : ۳۲۹۸۰ عمومی
محمدرضا زاهدی به عنوان سرپرست معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد فارس منصوب شد.
انتصاب سرپرست معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد فارس

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، طی حکمی از سوی مظاهر بابایی رییس جهاد دانشگاهی فارس، محمدرضا زاهدی به عنوان "سرپرست معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد فارس" منصوب شد.

در قسمتی از این حکم آمده است: با استناد به موافقت ریاست محترم جهاد دانشگاهی جناب آقای دکتر طیبی با پیشنهاد این واحد، بدینوسیله جنابعالی را به عنوان "سرپرست معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان فارس" منصوب می نماید .

امید است با توجه به توانمندی‌ها و تجارب ارزنده حضرتعالی، شاهد تقویت و هدایت طرح‌های پژوهشی با اولویت‌بخشی به نوآوری و پژوهش‌های کاربردی و مورد نیاز کشور و توسعه کمی و کیفی فعالیت‌های حوزه معاونت پژوهشی باشیم.

شایان ذکر است، زاهدی عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی و دارای مدرک کارشناسی ارشد تاریخ است و پیش از این در سمت رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شیراز مشغول به فعالیت بوده است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی فارس