آغاز همکاری های آموزشی و پژوهشی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی و دانشگاه آزاد اسلامی قم

۱۳ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۹ کد : ۳۲۹۱۵ عمومی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی قم، همکاری های آموزشی و پژوهشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم با دانشگاه آزاد اسلامی با امضای تفاهم نامه آغاز شد.

در این تفاهم نامه که به امضاء محمد رستمی رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم و دکتر خیری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم رسید، دو طرف بر استفاده از ظرفیت های مشترک در حوزه های آموزش، پژوهش و کارآفرینی این دو مجموعه دانشگاهی تاکید کردند.

همکاری در برگزاری مسابقات، ورکشاپ‌ها و وبینارهای آموزشی تخصصی، همایش ها و رویدادهای شتاب و کارآفرینی و همکاری در اجرای طرح های پژوهشی کاربردی و ارایه مقالات علمی و کاربردی از دیگر موضوعات تفاهم نامه است.

در این تفاهم نامه ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت دو طرف و بهره گیری از اعضای هیات علمی در ارتقای کیفی آموزش‌های عمومی و مهارتی، همچنین استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی، آموزشی و کارگاهای تخصصی طرفین، گسترش همکاری در بخش های دیگر به خصوص حوزه فرهنگی و دانشجویی نیز برنامه ریزی شده است.

لازم به توضیح است که این تفاهم نامه به مدت ۲ سال منعقد شده است که در صورت توافق طرفین قابل تمدید نیز خواهد بود.

کلید واژه ها: تفاهم نامه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دانشگاه آزاد