تولیدکننده «آجرهای لیسیدنی گرد» در کشور توسط فناوران پارک علم و فناوری کرمانشاه

۱۳ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۱ کد : ۳۲۹۰۶ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
گروه کارخانجات «تیبا» تولید کننده انواع دارو و خوراک‌های دام و طیور برای اولین بار در کشور آجرهای «لیسیدنی گرد» را تولید کرده که ترکیبی از ۱۴ نوع مواد معدنی بوده و به عنوان دارو برای درمان بیماری های انواع دام از گاو و گوسفند گرفته تا اسب و شتر کاربرد دارد و نیازهای معدنی آن ها را مرتفع می کند.
تولیدکننده «آجرهای لیسیدنی گرد» در کشور توسط فناوران پارک علم و فناوری کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی پارک علم وفناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه، حسین اشرفیان مدیرعامل این گروه تجاری با بیان این که گروه کارخانجات تیبا شامل دو کارخانه "تیبا دارو" و "تیبا دانه" است، گفت: کاخانه تیبا دارو اولین کارخانه شرکت است که از سال 1386 فعالیت خود را در شهرک صنعتی پاوه شروع کرده است.

وی افزود: در این کارخانه انواع داروها و مکمل های مورد نیاز دام تولید می شود و برای اولین بار در کشور در این کارخانه توانستیم آجرهای لیسیدنی را که پیش از این به شکل آجر تولید می شدند را به صورت گرد تولید کنیم.

این محقق کرمانشاهی تصریح کرد: این آجرهای لیسیدنی ترکیبی از 14 نوع ماده معدنی هستند که هم می توانند نیاز غذایی دام را به این مواد معدنی تامین کرده و همه خاصیت دارویی داشته و با جبران کمبود مواد معدنی موجب سلامت دام می شود.

اشرفیان تصریح کرد: تاکنون چهار مدل از این آجرهای لیسیدنی تولید و روانه بازار شده و برای تسهیل استفاده از آنها، این آجرها به شکل گرد تولید می شوند که مشکلی برای زبان دام هنگام استفاده از آنها پیش نیاید.

این فناور خاطرنشان کرد: در حال حاضر تولید چهار نوع مدل جدید آجرهای لیسیدنی را در دستور کار داریم که هر کدام به صورت اختصاصی در درمان یکی از بیماری های دام به کار می رود.

وی به کاربرد یکی از این آجرهای لیسیدنی در درمان پشم ریزی دام ها اشاره کرد و افزود: در برخی مناطق کشور دام ها دچار پشم ریزی می شوند و برای درمان این موضوع دامداران از داروهای شیمیایی استفاده می کنند که پس از مصرف ماه ها اثرات آن بر بدن دام باقی می ماند و با مصرف شیر و گوشت آنها در مدتی که هنوز اثرات دارو باقی است این مواد شیمیایی وارد بدن انسان می شود که خطرناک است، بنابراین به این فکر افتادیم که به جای استفاده از این داروها بتوانیم با ترکیب چند ماده معدنی در قالب آجرهای لیسیدنی گرد این بیماری دام ها را درمان کنیم.

اشرفیان گفت: مدل دیگر این آجرها در درمان تورم مفصلی دام ها کاربرد دارد و هرکدام از این آجرهای لیسیدنی عملا در درمان اختصاصی یک نوع بیماری دام کاربرد دارند.

وی خاطرنشان کرد: پرونده این چهار مدل آجر لیسیدنی آماده شده و به همراه نمونه های آن به سازمان دامپزشکی کشور ارسال شده و در حال حاضر منتظر صدور مجوز تولید انبوه آن هستیم.

اشرفیان گفت: با کسب مجوز تولید انبوه، ثبت اختراع این محصولات را حتما پیگیری خواهیم بود.

مدیرعامل گروه کارخانجات تیبا در ادامه به فعالیت های "تیبادانه" کارخانه دیگر این گروه تجاری هم اشاره کرد و افزود: کارخانه تیبا دانه سال 1392 با هدف تولید انواع خوراک دام و طیور راه اندازی شد و در حال حاضر انواع خوراک ها و مکمل های دام و طیور در آن تولید می شود.

وی افزود: در کنار تولید خوراک ها و مکمل های معمول، در این کارخانه برای اولین بار در کشور کنسانتره اسب به صورت اختصاصی تولید می گردد، به طوری که برای ماده اسب، کره اسب، اسب های ورزشی و ... کنسانتره اختصاصی تولید می شود.

اشرفیان خاطرنشان کرد: فرمولاسیون کنسانتره های اختصاصی انواع اسب، به گونه ای است که هم خوراک محسوب شده و هم مکمل های مورد نیاز اسب را در خود دارند.

وی افزود: علاوه بر اینها کنسانتره های مورد نیاز گاوهای شیری، گاوه های پرواری و نیز خوراک مرغ های گوشتی و تخمگذار هرکدام به صورت جداگانه در این کارخانجات تولید می شود.

مدیرگروه کارخانجات تیبا در ادامه از فعالیت 30 نفر به صورت مستقیم در زیرمجموعه دو کارخانه تیبا دانه و تیبا دارو خبر داد و افزود: علاوه بر اینها حدود سه هزار نفر به صورت غیرمستقیم با ما همکاری دارند، چرا که در هر استان نمایندگی شرکت فعال است و هر نمایندگی ها هم زیرمجموعه هایی دارد که بازار استان را پوشش می دهند.

وی به تولید روزانه 15 تا 20 تن انواع محصول در هر یک از کارخانجات تبیا دانه و تیبا دارو اشاره کرد و افزود: بیشترین تولید محصولات ما مربوط به نیمه دوم سال است اما به طور میانگین روزانه در هر یک از کارخانجات تیبا دانه و تیبا دارو 15 تا 20 تن تولید محصول داریم.

اشرفیان از ارسال محصولات تولیدی این کارخانجات به سراسر کشور خبر داد وافزود: در کنار این فعالیت خوبی در بحث صادرات داریم و محصولات ما به عمده کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود.

مدیرعامل گروه کارخانجات تیبا در ادامه با اشاره به آشنایی یک ساله این مجموعه با پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: از سال گذشته به عضویت پارک علم و فناوری کرمانشاه درآمدیم و درگام اول تلاش داریم با حمایت های پارک بتوانیم گرید دانش بنیان بودن را کسب کنیم.

وی  در پایان افزود: با ثبت اختراع چهار مدل آجرهای لیسیدنی گرد قطعا کار دریافت گرید دانش بنیان بودن شرکت تسهیل خواهد شد.

کلیدواژه‌ها: پارک علم‌وفناوری کرمانشاه تجاری سازی آجرهای لیسیدنی


نظر شما :