در ادامه اجرای طرح "نجات" استانداری کرمان صورت می گیرد؛

راه‌اندازی همزمان ۱۰ دفتر تسهیل گری در محلات حاشیه ای شهر کرمان به همت جهاددانشگاهی

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۵ کد : ۳۲۹ عمومی
در ادامه اجرای طرح نجات استانداری کرمان؛ همزمان ۱۰ دفتر تسهیل گری در محلات حاشیه ای شهر کرمان به همت جهاددانشگاهی استان کرمان راه اندازی شد.
راه‌اندازی همزمان ۱۰ دفتر تسهیل گری در محلات حاشیه ای شهر کرمان به همت جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کرمان، علیرضا ررزم‌حسینی استاندار کرمان در جلسه ظرفیت‌سازی و پشتیبانی از فعالیت‌های دفاتر تسهیل‌گری با بیان این که استان کرمان در دولت یازدهم طرح مقابله با آسیب‌های اجتماعی را آغاز کرد، افزود: جلوگیری از حاشیه نشینی یکی از اقدامات مهم استان کرمان در راستای مقابله با آسیب های اجتماعی بود و اگر از حاشیه‌نشینی جلوگیری نمی‌کردیم 30 هزار هکتار سکونتگاه غیررسمی در کرمان ایجاد می‌شد.
استاندار کرمان طرح نجات را نمونه اجرایی طرح دفاتر تسهیل گری دانست و عنوان کرد: طرح نجات در دو محله شهر کرمان در حال اجرا است.
وی مسایل اجتماعی را از دغدغه های مقام معظم رهبری دانست و بیان کرد: شناسایی آسیب‌های اجتماعی در دفاتر اجتماعی کشور در حال اجرا می باشد و ما نیز در استان کرمان با اجرای طرح دفاتر تسهیل‌گر می‌خواهیم در حوزه آسیب‌های اجتماعی در جهت بازآفرینی، رفع و کاهش آسیب‌های اجتماعی گام برداریم و مطمئنا این کار یک کار ثمر بخش در بلندمدت خواهد بود.
رزم حسینی بر همکاری همه دستگاه‌های استان با جهاددانشگاهی استان کرمان به عنوان مجری طرح دفاتر تسهیل گری در استان کرمان تاکید و بیان کرد: باید پیشگیری از گسترش حاشیه شهر مدنظر قرار داد و نباید اجازه داد این آسیب ایجاد شود تا بعد مجبور به درمان آن شویم لذا باید با امروز با این معضل بزرگ کشوری و استانی مقابله کرد.
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه نمی‌توانیم به حوزه مسایل اجتماعی بی‌توجه و بی‌اهمیت بود لذا باید دستگاه‌ها تحت مدیریت واحد مشارکت داشته باشند اظهار کرد: استان کرمان به مناطق اقتصادی برای توانمندسازی مردم تقسیم کردیم و هر منطقه یک معین عهده‌دار توسعه همه جانبه آن شده است.

دکتر کامیاب مجری طرح تسهیل گری در استان کرمان:
راه اندازی دفاتر تسهیل گری، گامی باند در راستای توانمندسازی محلات حاشیه ای شهر کرمان

دکتر رضا کامیاب مقدس رییس جهاددانشگاهی استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه تسهیل گری در حقیقت آسان ساختن و سرعت بخشیدن به فرایند یا اتفاقی است که عموما از راه فعالیت ها و یا ساز وکارهای اجتماعی انجام می شود تصریح کرد: این دفاتر می توانند با بسترسازی، اعتماد سازی و توانمندسازی زمینه را برای مشارکت مردم در نوسازی بافت فرسوده و کمک به رفع آسیب های اجتماعی در محلات حاشیه نشین شهر کرمان را فراهم کنند.
وی با تاکید بر اینکه دفاتر تسهیل گری نقش چند بعدی در زمینه تقویت بنیه اقتصادی و کالبدی محلات حاشیه نشین و بافتهای فرسوده شهر کرمان را ایفا می نمایند تصریح کرد: استان کرمان اولین استانی در کشور است که اقدامات اجرای دفاتر تسهیل‌گر را آغاز کرده است و از امروز (چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه) به طور همزمان 10 دفتر تسهیل گری در محلات حاشیه ای شهر کرمان به همت جهاددانشگاهی راه اندازی خواهد شد.
رییس جهاددانشگاهی استان کرمان کار کردن در حوزه اجتماعی را یک کار بسیار دشوار دانست و بیان کرد: با پیگیری‌های مدیر کل امور اجتماعی استانداری کرمان خوشبختانه استان کرمان جزو 10 استان منتخب برای اجرای طرح دفاتر تسهیل‌گر در کشور شد.
مجری طرح تسهیل گری در استان کرمان، دفاتر تسهیل‌گر را موتور و پیشران رفع مسائل اجتماعی دانست و خطاب به مسئولین دفاتر تسهیل‌گر گفت: باید دور از شعار و با اعتقاد خدمت به مردمی که دیرزمانیست دچار آسیب‌ها و مشکلاتی شده‌اند، کمک کنید، گفتنی است که مردم این محلات با مشکلات و آسیب‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند.
وی ادامه داد: نقش جهاد دانشگاهی در این طرح ایجاد زمینه مناسب و پیوند مستمر با دفتر امور اجتماعی استانداری و مشاور طرح و ایجاد هماهنگی با دفاتر است، ضمن آنکه از همه ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرای استان استفاده حداکثری کند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان:
کرمان؛ بعنوان پایلوت اجرای راه اندازی دفاتر تسهیل گری در کشور

زهرا موسی پور مدیر کل امور اجتماعی استانداری کرمان نیز در این جلسه گفت: دفاتر تسهیل‌گری یک رویداد خجسته در حوزه رخدادهای فرهنگی و اجتماعی است.
وی با تشکر از دکتر کامیاب مقدس رییس جهاددانشگاهی استان کرمان در راه اندازی همزمان 10 دفتر تسهیل گری در سطح استان کرمان و با بیان این مطلب که در هر دفتر 6 نفر مشغول به کار می‌شوند، تصریح کرد: در این دفاتر از مقاطع لیسانس به بالا در رشته‌های گوناگون مشغول به‌کار می‌شوند.
موسی پور ضمن تشکر از سازمان اجتماعی کشور از اینکه استان کرمان به عنوان 10 استان پایلوت کشور در زمینه اجرای دفاتر تسهیل‌گر انتخاب کرده است، اظهار کرد: ما نیاز به حاشیه‌های امن و احیای بافت‌های فرسوده داریم و انتخاب ما به عنوان پایلوت یک نوید خوبی است تا بتوانیم اقدامات موثری در رفع مسایل و مشکلات اجتماعی انجام دهیم.
وی با بیان اینکه مسئولین دفاتر تسهیل‌گر کرمان از افراد متخصص و متعهد و توسط جهاددانشگاهی استان انتخاب شده‌اند، خطاب به مسئولین دفاتر تسهیل‌گر گفت: باور استاندار کرمان بر استفاده از نیروهای جوان است و از حضور جوانان در عرصه کارها استقبال می‌کند لذا شما جوانان با اقدامات شایسته در دفاتر تسهیل‌گری باید از این امتحان سربلند بیرون بیایید در این میدان هم برای مردم و هم برای خود کار می‌کنید.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری کرمان اظهار کرد: ما دنبال انجام کار هستیم و از روزمرگی به شدت گریزانیم لذا فعالیت دفاتر را رصد خواهیم کرد و ممکن است شرکت یا سازمانی به دلیل عدم انجام اقدامات موثر کنار بگذاریم.
وی با بیان اینکه همه دفاتر تسهیل‌گر توسط یکی از مسئولین افتتاح خواهد شد تا با این کار مسئولین نیز از اقدامات این دفاتر آگاه شوند ادامه داد: رقابت‌ها به بهای از بین رفتن دوستانمان در محله دیگر نینجامد لذا باید همه دفاتر تسهیل‌گر با یکدیگر هم‌افزایی، تعامل و تبادل نظر داشته باشند.
وی با تاکید برآنکه خروجی دفاتر تسهیل‌گری باید یک خروجی مناسب باشد، تصریح کرد: کار در دفاتر تسهیل‌گری زمان و مکان نمی‌شناسد و باید به مشکلات مردم در محلات توجه داشته باشید تا در راستای رفع مشکلات اقدامات لازم را انجام دهید ضمن آنکه مسایل شما را به حاشیه نبرد.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری کرمان خاطر نشان کرد: امیدوایم با عمل خوب باعث شده تا زمینه ساز آن شویم که در سال آینده دفاتر تسهیل‌گری در استان‌های دیگر کشور راه‌اندازی شود، شایان ذکر است که باید دفاتر تسهیل‌گری دید خود را با استفاده از تجربیات نقاط دیگر جهان گسترده کنند.


نظر شما :