امضای تفاهم نامه همکاری میان جهاددانشگاهی البرز و حوزههای علمیه استان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی البرز، احمدرضا فیروزی رییس جهاددانشگاهی البرز در مراسم امضای تفاهمنامه میان جهاددانشگاهی البرز و مرکز خدمات حوزههای علمیه استان البرز که ششم تیر ماه در مرکز ساماندهی مشاغل خانگی البرز برگزار شد، با اشاره به اهمیت هم افزایی در حوزه مشاغل خانگی و توجه به ظرفیتهای دو طرف، گفت: نگاه ما به مشاغل خانگی تکلیفی نیست و سعی داریم در این راستا بستری ماندگار را شکل دهیم که اگر روزی ما نبودیم هم در این ساختار کار ادامه پیدا کند.
فیروزی در ادامه با اشاره به راهاندازی مرکز ساماندهی مشاغل خانگی برای ایجاد این ساختار خاطرنشان کرد: پیگیریهای مختلفی در این زمینه صورت گرفت و با همراهی شهرداری کرج برای اولین بار در کشور چنین فضایی در اختیار مشاغل خانگی قرار گرفت تا در این مکان پیشرانهای مشاغل خانگی ارتباط خود را با متقاضیان برقرار میکنند.
رییس جهاددانشگاهی البرز گفت: نگاه اصلی این است که اتصال بازار براساس فرآیندهای مشاورهای صورت بگیرد و در ادامه مسیر متقاضیان بتوانند نیازهای خود را از لحاظ آموزشی و تجهیزاتی رفع و در نهایت شغل پایدار در حوزه مشاغل خانگی داشته باشند.
ابوالحسن قاسمپور مدیر دفتر تجاریسازی فناوری جهاددانشگاهی البرز هم در این نشست با بیان اینکه حوزه مشاغل خانگی یک حوزه بسیار گسترده است که هیچ سازمانی را در آن نمیتوان به صورت متولی خاص در نظر گرفت اما در عین حال همه دستگاهها هم در این بخش متولی هستند، گفت: در این بخش ما دستگاهها و نهادها را به صورت دستگاههای مجری مثل میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی، سازمان صمت، اداره تعاون و ...، دستگاههای حمایتی مثل کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد شهید، برکت، آستان قدس، بسیج و ...، سازمانهای مردم نهاد و در نهایت سازمانهای تسهیلگر مثل استانداری، معاونت زنان و ... تقسیم بندی کردیم.
قاسمپور افزود: همه این مجموعه بین خودشان اگر ارتباط داشته باشند کار شگفت انگیزی انجام میشود.
وی با اشاره به فعالیت مرکز ساماندهی مشاغل خانگی گفت: هر کسی در حوزه مشاغل خانگی دستاوردی داشته باشد میتواند در این فروشگاه قرار دهد. همچنین در این مرکز علاقهمندان به حوزه مشاغل خانگی میتوانند از مشاوره و آموزش رایگان هم بهره مند شوند.
حجت الاسلام والمسلمین مسعود انصاری مدیرکل مرکز خدمات حوزههای علمیه استان البرز هم در این مراسم با بیان این که گفتمان جهاد در تاریخ اسلام برای جبران عقبماندگیها توسط پیامبر بنا نهاده شده است و در مورد آن آیات زیادی وجود دارد، گفت: در انقلاب اسلامی موضوع جهاد به عنوان یکی از مولفههای جدی بود که مرحوم امام مطرح کردند و چیزی که باعث شد کشور رشد کند با همین گفتمان بوده و هر جایی هم عقب ماندیم به خاطر بی توجهی به گفتمان جهاد بوده است.
وی ادامه داد: جهاددانشگاهی هم ایده و طرح جدیدی بود که در آن بر تلاش علمی برای رفع کاستیها در حوزههای مختلف تاکید شده است. جهاددانشگاهی در این زمینه در سالهای اخیر کارهای بزرگی انجام داده است و الان ما به این نتیجه رسیدهایم که یکی از جاهایی که میتواند به ما کمک کند مجموعه جهاددانشگاهی است.
انصاری با بیان اینکه در حوزه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی قدمهای خوبی برداشته است، گفت: ۶۴۰۰ طلبه در حوزههای علمیه استان مشغول تحصیل هستند که بخشی از این افراد مشغول پژوهش، تبلیغ و تحصیل هستند و چون این فعالیتها شغل درآمدزا محسوب نمیشود ما وظیفه داریم برای آنان زمینه اشتغال را فراهم کنیم که یکی از موارد مورد تاکید همین مشاغل خانگی است.
وی افزود: امیدوار هستیم که در این حوزه جهاددانشگاهی هم در بحث آموزش و هم امکانات به ما کمک کند و متقابلا این آمادگی وجود دارد که ظرفیتهای خودمان را در اختیار جهاددانشگاهی قرار دهیم.
نظر شما :