استاندار مرکزی:
جهاددانشگاهی باید در استان و کشور به عنوان محور فعالیت های علمی مطرح شود
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، در این نشست که در استانداری مرکزی برگزار شد، مهندس سیدعلی آقازاده استاندار مرکزی اظهار کرد: قبل از شکل گیری شرکت های دانش بنیان امروزی، جهاددانشگاهی در دهه 60 و در زمان جنگ تحمیلی به عنوان یک شرکت دانش بنیان خدمات ارزنده ای در کشور انجام داد و در حال حاضر هم این خدمات شایسته ادامه دارد.
آقازاده ادامه داد: جهاددانشگاهی به عنوان یکی از دانش بنیان ترین نهادهای کشور دارای بیش از سه دهه سابقه فعالیت در بخش های مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی و آموزشی است.
وی با بیان اینکه می توان جهاد دانشگاهی را دوباره در استان و کشور به عنوان محور فعالیت های علمی مطرح کرد، افزود: باید اینکار را آغاز کنیم، بویژه اینکه در بسیاری مسائلی که در استان پیگیر آنها هستیم می توانیم همکاری بیشتری با جهاد دانشگاهی داشته باشیم.
استاندار مرکزی ادامه داد: این نهاد در دهه 60 همزمان با جنگ تحمیلی در دورانی که از شرکت های دانش بنیان به شکل امروزی در کشور خبری نبود کار خود را آغاز کرد و پس از آن نیز به عنوان نهادی علمی جدای از جریانات سیاسی و بحث های متفرقه به فعالیت خود ادامه داده و به موضوعات علمی توجه بسیار کرد.
وی با اشاره به وجود کانون هایی مثل پارک علم و فناوری در استان اظهار کرد: می توان این کانون ها و جهاددانشگاهی را به هم نزدیک کرده و با محوریت جهاد دانشگاهی کارگروهی کارآمد و کارشناسی را فراهم کرده و از کمک های فنی و مشورتی جهاد دانشگاهی در این قالب استفاده بیشتر و بهتری ببریم.
استاندار مرکزی همچنین، عملکرد این نهاد در حوزه درمان ناباروری را مفید ارزیابی کرد و افزود: این اقدامات در رفع مشکلات استان کمک کننده و قابل توجه است.
وی افزود: جهاددانشگاهی به عنوان یک مرکز علمی پژوهشی جلوتر از دیگر نهادها کار کرده و طرح های پژوهشی بسیار خوبی را در دست اجرا دارد
استاندار مرکزی تصریح کرد: در کنار اقدامات علمی و فرهنگی مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی از مردم در موارد مختلف نظرسنجی کند و نتایج نظرسنجی های این نهاد که با دقت بسیار بالا انجام می شود منعکس کننده نظرات مردم به مسئولین در خصوص برنامه ها و عملکرد مسئولان است و می تواند کمک کننده در راستای ارزیابی گذشته وبرنامه های آینده باشد.
سیدجعفر نظامدوست رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی در خصوص عملکرد مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان اظهار کرد: براساس آمارهای اعلام شده در استان مرکزی ناباروری سومین عامل طلاق در این استان است و راه اندازی این مرکز که می تواند به صورت تخصصی و با روش های مختلف درمانی به درمان این بیماری بپردازد، توانسته در کاهش آمار اینگونه طلاق ها و کاهش آمار آسیب های اجتماعی ناشی از طلاق موثر واقع شود.
وی با بیان اینکه روزانه 40 مراجعه به این مرکز صورت می گیرد، اظهار کرد: بیمارانی از استان های مجاور نیز به این مرکز مراجعه می کنند و در واقع این مرکز توانسته است به عنوان تنها مرکز مجهز و تخصصی درمان ناباروری غرب کشور نقش مهمی در پاسخگویی به نیاز مردم استان مرکزی و استان های همجوار در این حوزه داشته باشد.
نظام دوست گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان یک مرکز علمی پژوهشی همواره جلوتر از دیگر نهادها فعالیت کرده و طرح های پژوهشی بسیار خوبی را بویژه در حوزه اجتماعی در دست اجرا دارد که یکی از این طرح ها در سطح ملی در حال اجراست.
وی اظهار کرد: در کنار اقدامات علمی، آموزشی و فرهنگی که توسط این نهاد در دست اجراست، مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی ظرفیتی قابل توجه در کمک به برنامه ریزان و تصمیم گیران در استان است.
رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی تصریح کرد: این مرکز با اجرای طرح های نظرسنجی متعدد از مردم در موارد مختلف می تواند ارزیابی های کارآمدی از نظرات جامعه در حوزه ارزیابی اقدامات انجام شده در گذشته، برنامه های در دست اجرا یا برنامه هایی که در دستور کار آینده استان قرار دارد انجام داده و برآیند دیدگاه های مردم را در حوزه های مختلف با دقیق ترین روش ها کسب کرده و به مدیران استان ارائه کند تا با استفاده از این ارزیابی ها تصمیمات و برنامه ریزی های دقیق تر و کارآمدتری صورت گیرد.
نظر شما :