بازدید از شرکت بهیار صنعت سپاهان

۲۶ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۹ کد : ۳۲۱۸ فرهنگی
برنامه بازدید از شرکت بهیار صنعت سپاهان به همت مرکز گردشگری نقش جهان وابسته به جهاددانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، برنامه بازدید از شرکت بهیار صنعت سپاهان به همت مرکز گردشگری نقش جهان  وابسته به جهاددانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد.

یک گروه شامل 28 نفر از دانشجویان و نخبگان استان، 23 آبان از واحدهای مختلف شرکت بهیار صنعت سپاهان بازدید کردند.

گفتنی است، شرکت دانش بنیان بهیار صنعت سپاهان یکی از شرکت‌های مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان است که از سال 1378 در زمینه ساخت دستگاه‌های پزشکی با تولید نخستین برانکارد حرفه‌ای کشور فعالیت خود را اغاز کرد و تاکنون توانسته موفق به تولید 25 محصول مختلف در این حوزه شود. از این شرکت به عنوان واحد نمونه دانش بنیان در سال 1397 در استان اصفهان تجلیل شد.