سرپرست جهاد دانشگاهی اصفهان در اختتامیه جشنواره زاینده رود:

فضای فرهنگی اجتماعی کشور به پدیده‌های مستمر نیاز دارد

۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۸ کد : ۳۱۹۷۰ فرهنگی
سرپرست جهاد دانشگاهی اصفهان با اعتقاد بر اینکه فضای فرهنگی - اجتماعی ما نیاز به پدیده‌های مستمر دارد، گفت: بنا نیست جشنواره‌ها تمام شوند و البته بنا هم نیست که تکرار شوند. بناست که ما را گرد هم آورند و ضمن یادآوری ریشه‌های مشترکمان، یاری‌مان کنند شاخ و برگمان را عرضه کنیم.
فضای فرهنگی اجتماعی کشور به پدیده‌های مستمر نیاز دارد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی اصفهان، دکتر مهدی ژیان‌پور، در آیین اختتامیۀ چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی داستان کوتاه زاینده‌رود که شامگاه شنبه_۲۲ خردادماه در کتاب‌فروشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار و به مدد فضای مجازی، به‌صورت زنده برای مخاطبان آن در سراسر ایران پخش شد، اظهار کرد: جشنواره‌ها محل تلاقی پاسداشت و پویایی‌اند؛ هم آیین‌اند و هم آوردگاه. بستری برای احترام و رقابت.

وی افزود: عمیقاً معتقدم فضای فرهنگی - اجتماعی ما نیاز به پدیده‌های مستمر دارد. جشنواره‌ها چنین‌اند. بنا نیست که تمام شوند و البته بنا هم نیست که تکرار شوند. بناست که ما را گرد هم آورند و ضمن یادآوری ریشه‌های مشترکمان، یاری‌مان کنند شاخ و برگمان را عرضه کنیم.

سرپرست جهاد دانشگاهی اصفهان ادامه داد: جشنواره داستان کوتاه زاینده‌رود نیز قرار است که چنین باشد؛ قرار است که چنان کند. به‌شرط آن که یادمان نرود و به هم یادآوری کنیم این جشنواره در راستای تداوم جریان‌های ادبی، با تأکید بر خلاقیت و نقش صناعت در داستان کوتاه و با هدف کشف استعدادهای نو و تقدیر و حمایت از خالقان این نوع ادبی پایه‌گذاری شده است. این عبارات که عیناً بر پوستر اولین دورۀ جشنواره نقش بسته همیشه باید نقش راهنما و یادآور خود را حفظ کنند.

ژیان پور اضافه کرد: بجاست که پس از قریب یک دهه از آغاز ایده پردازی و اجرای این رویداد و در آستانه اختتامیه چهارمین دوره، از یکی از مهم‌ترین بنیان‌گذاران آن یاد کنم. دوست و همکار فقیدم داریوش اسماعیلی که همواره پاسدار هم‌نشینی استمرار و خلاقیت و پشتیبان و راهبر چنین ایده‌هایی بود.

وی خاطرنشان کرد: به کلیه همکارانم در جهاد دانشگاهی، همراهان و یاوران این جشنواره در اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری، مرکز آفرینش‌های ادبی قلمستان و همچنین کتاب اردیبهشت نیز درود می‌فرستم. در پایان ضمن تبریک به برگزیدگان محترم، مراتب سپاس خود و دست‌اندرکاران این رویداد فرهنگی را به تمامی مشارکت‌کنندگان در تمامی ادوار، ابلاغ کرده و امیدوارم آتیه، روزگار عزت صاحب‌نظران و پیام‌آور شادی و زندگی برای ایران ما باشد.

معرفی برترین‌های جشنواره داستان زاینده‌رود

 در آیین اختتامیۀ چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی داستان کوتاه زاینده‌رود برگزیدگان بخش‌های مختلف به شرح زیر معرفی شدند:

بخش آزاد

رتبۀ اول به‌طور مشترک:

محمدصادق افشاری، دانشجوی کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی، دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی با داستان «بوی چرم می‌داد و عطر نگاه»

بهزاد ناظمیان، دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه علامه طباطبایی با داستان «اسباب‌کشی بزرگ»

رتبۀ دوم به‌طور مشترک:

زهره مقصودی، دانشجوی کارشناسی علوم سیاسی، دانشگاه اصفهان با داستان «توزی ابدی»

ندا علیپور، دانشجوی کارشناسی زیان و ادبیات فرانسه، دانشگاه تهران با داستان «مقدمات یک مهمانی مفصل»

رتبۀ سوم به‌طور مشترک:

محمدجواد روزگار، دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک، دانشگاه رازی با داستان «خلیفه»

پروانه حیدری، دانشجوی کارشناسی شیمی کاربردی، دانشگاه خوارزمی با داستان «برای خاطر بادام‌ها»


بخش ویژه زاینده‌رود

رتبۀ اول: مهری مصور، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی، موسسه آموزش عالی دانش‌پژوهان پیشرو با داستان «قایق دراگون بوت»

بخش کوتاه کوتاه

رتبۀ اول: امیرحسین فرزان کیا دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات سلامت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با داستان «شکار»

بخش دانشجویان ایرانی خارج از کشور

رتبۀ اول: مانا خسروشاهی دانشجوی کارشناسی مطالعات تنش‌ها و حقوق بشر، اوتاوا کانادا با داستان «به نام او که در این نزدیکی‌ها گم شد»

 

تقدیرشدگان

خسرو عباسی خودلان، کارشناسی زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه پیام نور البرز در بخش آزاد، با داستان «هندی من فضل ربی»

ابوالفضل آقائی‌پور، دانشجوی دکتری عمومی، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در بخش آزاد با داستان «چکاوک‌ها»

عماد جعفری، دانشجوی مهندسی برق و الکترونیک، دانشگاه صنعتی شیراز در بخش آزاد با داستان «ملاقات در برهوت»

یاسمن اکبرپور، دانشجوی کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی، دانشگاه آزاد اسلامی در بخش ویژه زاینده‌رود با داستان «محبوب با وقار»

محسن ایوبی دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه علامه طباطبایی در بخش داستان کوتاه با داستان «فراموشی».

کلیدواژه‌ها: جهاد دانشگاهی واحد اصفهان


نظر شما :