بازدید معاون استاندار آذربایجان غربی و فرماندار ارومیه از دفاتر تسهیل گری جهاددانشگاهی استان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی ، علی مصطفوی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی در جریان این بازدید که 22 آبان صورت گرفت با تقدیر از فعالیتهای ارزنده جهاد دانشگاهی استان در حوزه های مختلف مورد نیاز جامعه اظهار کرد: ایجاد دفاتر تسهیل گری اقدام ارزشمندی از سوی جهاد دانشگاهی است تا مردم مناطق محروم و کم برخوردار به طور جد در مدیریت شهری و توسعه مناطق حاشیه نشین همکاری داشته باشند.
وی ادامه داد:آموزش و توانمندسازی و رصد مشکلات مردم مناطق محروم و حاشیه شهرها در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی بعنوان اهداف اصلی دفاتر تسهیلگری می تواند مورد برنامه ریزی قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی با هدف رسیدگی به مسایل حاشیه نشینی و ارایه مشاوره های لازم در حوزه بهداشت، اشتغال، مسائل اجتماعی، اقتصادی، روانشناسی و حقوقی به ارگان های ذیربط و ساکنان این مناطق ایجاد شده اند افزود: یکی از مهمترین اهداف این دفاتر، برقراری ارتباط مناسب بین دستگاههای اجرایی و مردم با هدف توانمندسازی ساکنان است.
در ادامه این بازدیدرییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، فقر اطلاعاتی در مناطق حاشیه نشین را یکی از مشکلات اساسی در این مناطق عنوان کرد و گفت: دفاتر تسهیل گری در راستای آگاهی بخشی و تسهیل گری در حوزه های مختلف اقتصادی، حقوقی، اجتماعی و فرهنگی این مناطق فعالیت می کنند.
دکتر عاقلی بابیان اینکه واژه تسهیل گری بسیار گسترده است، افزود: در طول سالهای گذشته از مساله تسهیل گری غفلت کرده ایم و این واژه بسیار ظریف و پیچیده است که باید توجه جدی به آن مبذول داشت.
وی افزود: شناسایی نقاط قوت و ضعف، اولین مرحله تسهیل گری بوده و پس از آن وارد مرحله آموزش و توانمندسازی می شویم که این مساله سالها طول می کشد و به مرحله تسهیل گری نباید به چشم پروژه نگاه شود، چراکه یک پروسه است که همواره و همیشه باید جریان داشته باشد و به رشد و توسعه آن توجه داشته باشیم.
دکتر عاقلی بیان کرد: امروز شکاف اجتماعی بین مردم و مسئولین وجود دارد که منجر به التهابات اجتماعی شده و به نوعی تبدیل به مسائل سیاسی و امنیتی می شود و دفاتر تسهیل گری خواهند توانست شکاف بین مسئولین و جامعه و مردم را حل کنند.
وی باتاکید بر اینکه دفاتر تسهیل گری بخصوص در مناطق حاشیه نشین می توانند بسیار موثر باشند، یادآور شد: با ایجاد دفاتر تسهیل گری در مناطق محروم و کم برخوردار مردم این منطقه به دفاتر تسهیل گری اعتماد کرده اند و این دفاتر را به عنوان یک مامن و پناهگاه برای خود می دانند.
رییس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی فقر اطلاعاتی در مناطق حاشیه نشین را یکی از مشکلات اساسی در این مناطق عنوان کرد و ادامه داد: دفاتر تسهیل گری در راستای آگاهی بخشی در این مناطق فعالیت می کنند و شناسایی افراد خیر و نیکوکار نیز از طریق این دفاتر صورت می گیرد تا به مشکلات مردم رسیدگی شده و در انجام اقدامات دفاتر یاری گر باشند.
نظر شما :