بازدید نائب رییس انجمن ایرانی مطالعات جهان از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور
به گزارش روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور وابسته به جهاددانشگاهی؛ جواد شعرباف نائب رئیس انجمن ایرانی مطالعات جهان ضمن بازدید از این سازمان، در نشست با مسوولان این مرکز قرآنی اظهار کرد: در دانشکده مطالعات جهان، همایشها و جلسات نقد و بررسی فراوانی برگزار میشود. همچنین برپایی کارگاههای متعدد با موضوعات مختلف از جمله تعامل با دیگر کشورها را میتوان در زمره فعالیتهای این دانشکده برشمرد.
وی همچنین از حوزه جدید دیپلماسی که به فعالیتهای این دانشکده افزوده شده است یاد و اظهار کرد: این بخش شامل دیپلماسی قرآنی، ورزشی و ... است. زمینه و ظرفیت ارتباطات با کشورهای دیگر در این مرکز موجود است که میتوان از آن استفاده کرد.
شعرباف یادآور شد: چنانچه زمینه آموزش قرآن به دانشجویان برای بهرهگیری از توانایی آنان در ارائه مفاهیم قرآنی به زبانهای دیگر فراهم شود، میتوان زمینه ایجاد پل ارتباطی با دیگر کشورها را بیش از پیش ساماندهی کرد.
وی با بیان اینکه موضوع مشترک میان ایران و همسایگان یا کشورهای مسلمان، اغلب به حج، فلسطین و موضوعاتی نظیر آنها مربوط میشود، گفت: اگر این موارد را کنار بگذاریم، مبحث مشترک دیگری با این کشورها نداریم.
در این راستا مسوولان سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور نیز ضمن ارائه توضیحاتی درباره سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور مبنی بر داشتن ماموریت در حوزه ترویج فرهنگ قرآنی میان دانشجویان، نهادها و تشکلهای مرتبط، به فعالیت مراکز این سازمان اشاره کردند که تولید محتوا در بخش خبرگزاری ایکنا، ارائه خدمات به تشکلهای قرآنی و تولید محتوا در مرکز مبین، ارائه الگو و خدمات سالم در مرکز مشاوره و ... از آن جمله به شمار میآمد.
بهرهگیری از فضای بینالملل و بررسی راهکارهای دیپلماسی متمرکز در چارچوب نظام جمهوری اسلامی ایران و بر پایه مفاهیم دینی که دغدغه مشترک دو مرکز به شمار میآید، از دیگر مطالب مطرح شده در این نشست به شمار میآمد. همچنین در این نشست بر لزوم همافزایی میان دو مرکز بنا به چالشهای موجود در حوزه بینالملل تاکید شد.
از جمله پیشنهادات مسوولان سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور به نائب رییس انجمن ایرانی مطالعات جهان، بهرهگیری از ظرفیت افراد توانمند مستقر در کشورهای مقصد برای ارایه محتوا، اطلاعات، اخبار و اندیشهها و تسهیل روابط بینالملل با بهرهبرداری از توانمندی نیروهای متخصص دانشکده مطالعات جهان بود.
نظر شما :