در پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی؛

سلسله نشست های مجازی خبرگی و انتقال تجربه کسب و کار برگزار شد

۰۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۵ کد : ۳۱۰۶۹ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
هفتمین نشست های مجازی خبرگی و انتقال تجربه کسب و کار با حضور مهندس امیر رضا برکتین مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید ملزومات برق(TMB) در پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی برگزار شد.
سلسله نشست های مجازی خبرگی و انتقال تجربه کسب و کار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی، سلسله نشست های مجازی خبرگی و انتقال تجربه کسب و کار با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری توسط پارک علم و فناوری البرز برگزار  شد.
در این نشست که دکتر مسعود منشدی  (مشاور و مدرس کسب‌وکار نیز حضور داشت مهندس برکتین با اشاره به ظرفیت های جهاددانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز بر استفاده از ظرفیت و توان هم افزایانه این مجموعه و همچنین مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی توسط شرکت های دانش بنیان و فناور تاکید کرد.
وی افزود: ارتباط با جهاددانشگاهی بستر مناسبی برای تجاری سازی محصولات شرکت ما بود و از این ظرفیت بیش از پیش استفاده خواهیم کرد. 
مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید ملزومات برق(TMB) به معرفی محصولات و خدمات و ظرفیت و فعالیتهای شرکت خود پرداخت و تصریح کرد: توجه به تحقیق و توسعه، تعامل با شرکت های مختلف، نگاه به نیازهای داخلی و شناسایی بازارهای داخلی و خارجی از مواردی است که همواره به آن ها توجه می کنیم.
وی به سوالات مختلف شرکت کنندگان در زمینه موفقیت کسب و کارها و دلایل  شکست کسب و کارها ، تیم سازی، تشکیل گروه های حرفه ای، تجاری سازی، اهمیت اموزش ها و به روز رسانی استانداردها پاسخ داد.
وی همچنین درباره  تفاوت  و تمایز شرکت خود با شرکتهای دیگر گفت: تلاش شرکت ما تلاش برای فعالیت در یک محصول نبود و همواره به تنوع در تولید محصولات توجه داشته و داریم .
مهندس برکتین ضمن رضایتمندی از همکاری با پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی به اهمیت صندوق پژوهش و فناوری استان البرز اشاره کرد و گفت: نقش آفرینی بیشتر صندوق پژوهش و فناوری استان در راستای حمایت از طرح های فناورانه و کارآفرینان در تعامل و توسعه علمی و فناوری استان یک ضرورت است.
این کارآفرین مستقر در پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی به ایجاد و توسعه مراکز شتابدهی در استان البرز اشاره کرد و گفت: باید تلاش کنیم با همکاری پارک علم و فناوری البرز و صندوق پژوهش و فناوری استان کارخانه نوآوری در پارک علم و فناوری ایجاد شود.
وی به ایجاد گروه های تجاری سازی در پارک علم و فناوری البرز با حضور مدیران و کارشناسان شرکت ها اشاره و بیان کرد: مشارکت شرکت های بزرگ از طریق انتقال تجربه و سرمایه گذاری و از طرفی با حضور  افراد صاحب ایده و شرکت های فناور در محیط پارک البرز می توان تجاری سازی را توسعه داد ، چرا که ایجاد این گروه ها بسیاری از موانع تولید و ساختارهایی که  مانع تولید  هستند برطرف می شود.
وی در آخر خطاب به افراد صاحب ایده و  فناوران گفت؛ در مملکت ایران اسلامی با سرمایه های فرهنگی مانند از خودگذشتگی و ایثار حاکم بر مردم ایران می توان به بالاترین حد توانایی خود رسید و باید به خود ایمان داشته باشیم و به ساختن ایرانی آباد همت کنیم.

کلیدواژه‌ها: پارک علم و فناوری البرزجهاددانشگاهی


نظر شما :