آموزش برخط مبانی ترانه در جشنواره شعر دانشجویی

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۴ کد : ۳۰۸۴۱ فرهنگی
دومین دوره آموزشی جشنواره ملی شعر دانشجویی با تدریس «عبدالجیار کاکایی» به صورت برخط برگزار خواهد شد.
آموزش برخط مبانی ترانه در جشنواره شعر دانشجویی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، پیش‌تر دبیرخانه جشنواره ملی شعر دانشجویی در معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی، اعلام کرده بود که با توجه به شرایط تحمیلی ناشی از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی کلاس‌های حضوری دانشگاه‌ها، تمرکز دومین دوره از این جشنواره، بر برگزاری محفل‌ها و نیز کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی برخط (آنلاین) خواهد بود.

حال قرار است دومین دوره از دوره‌های آموزشی جشنواره ملی شعر دانشجویی که زیر عنوان کلی «شعرآورد» برگزار خواهند شد، با تدریس عبدالجبار کاکایی، شاعر و پژوهشگر، زیر عنوان «از ترانه گفتن...» با محویت آموزش مبانی ترانه برگزار شود.

این دوره آموزشی رایگان از سه‌شنبه 28 اردیبهشت آغاز خواهد شد.

علاقه‌مندان پس از ورود به سامانه رویتاب به آدرس Roytab.ir و انتخاب صفحه جشنواره شعر دانشجویی، می‌توانند فرم شرکت در کارگاه آموزشی شعرآورد را تکمیل و در این دوره شرکت کنند.

دوره‌های آموزشی دومین جشنواره ملی شعر دانشجویی بخشی از روند فرآیندمحور جشنواره بوده که برای شرکت‌کنندگان آن، مشمول امتیاز رقابتی خواهد بود. با این حال، افراد علاقه‌مند نیز می‌توانند در صورت وجود شرایط لازم، به‌صورت آزاد از این دوره‌های آموزشی بهره بگیرند.

کلید واژه ها: فرهنگی دوره آموزشی