بازدید رییس پژوهشکده امام خمینی(ره) از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۶ کد : ۳۰۷۶۰ فرهنگی
رییس پژوهشکده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی از بخش‌های مختلف سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور بازدید به عمل آورد.
بازدید رییس پژوهشکده امام خمینی(ره) از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور

به گزارش روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور؛ حجت‌الاسلام والمسلمین احمد قلی‌زاده رییس پژوهشکده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی روز گذشته 25 اردیبهشت‌ماه از بخش‌های مختلف سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور بازدید کرد.
وی در این بازدید با فعالیت‌های خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) آشنا شد و از استودیو مبین و معاونت ترویج و توسعه نیز دیدن کرد. در پایان این بازدید وی نشستی با محمدحسین حسنی رییس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور داشت.
پژوهشکده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی وابسته به مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) است که با هدف پژوهش در جوانب مختلف حیات و اندیشه امام و معرفی دیدگاه‌های ایشان و انقلاب اسلامی ایران در مجامع علمی داخل و خارج از کشور و همچنین تربیت محقق در این زمینه در سال 1375، براساس موافقت قطعی شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت خود را آغاز کرده است.

کلید واژه ها: سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور بازدید