رییس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی فارس:

جهاددانشگاهی خدمات مورد نیاز متقاضیان کسب و کار را ارایه می‌دهد

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۳ کد : ۳۰۳۹۲ فرهنگی
رییس شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی فارس خبر داد که این نهاد به متقاضیان خدمات کسب و کار، خدماتی را ارایه می کند.
جهاددانشگاهی خدمات مورد نیاز متقاضیان کسب و کار را ارایه می‌دهد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، محمدرضا غلامپور رییس شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی فارس ۱۳ اردیبهشت گفت: متقاضیان خدمات کسب و کار از قبیل مشاوره، فضای کار، دوره های آموزشی و غیره، می‌توانند با عضویت رایگان در تعاونی تامین نیاز، خدمات مورد نیاز خود را به صورت متمرکز از جهاددانشگاهی فارس دریافت کنند.

غلامپور گفت: متقاضیان عضویت در این تعاونی، نام و نام خانوادگی و زمینه فعالیت خود را به شماره ۰۹۰۵۸۴۳۷۹۷۴ پیامک یا واتس اپ کنند.

وی گفت: همه صاحبان مشاغل یا علاقه مندان به کارآفرینی امکان ثبت‌نام و بهره‌مندی از خدمات این طرح را خواهند داشت.

غلامپور در عین حال گفت: اولویت عضویت در این تعاونی با ساکنین مناطق محروم و کم برخوردار، افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی و ساکنان مناطق آسیب‌دیده از بلایای طبیعی طی ۱۰ سال گذشته است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی فارس