با حضور رییس جهاددانشگاهی، شهردار تهران و معاون وزیر بهداشت انجام گرفت؛

برگزاری مراسم تجلیل از پدر پیوند سلول های بنیادی ایران در جهاددانشگاهی/تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور ویژگی پروفسور قوام زاده

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۲ کد : ۳۰۳۱۰ تاپ خبر
امروز، ۱۲ اردیبهشت‌ماه از سوی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی مراسم نکوداشت مقام استاد با محوریت تجلیل از پروفسور اردشیر قوام زاده پدر پیوند سلول های بنیادی در ایران، با حضور اساتید و دانشجویان به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
برگزاری مراسم تجلیل از پدر پیوند سلول های بنیادی ایران در جهاددانشگاهی/تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور ویژگی پروفسور قوام زاده

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، امروز، 12 اردیبهشت‌ماه از سوی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی مراسم نکوداشت مقام استاد با محوریت تجلیل از پروفسور اردشیر قوام زاده پدر پیوند سلول‌های بنیادی در ایران، با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و حضور مجازی دکتر پیروز حناچی شهردار تهران و دیگر اساتید و دانشجویان به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

 

تربیت انسان‌های توسعه یافته؛ ضرورت پیشرفت و رسیدن به توسعه پایدار در هر کشور

دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در این مراسم با تبریک روز معلم و استاد گفت: از ضرورت‌های پیشرفت و رسیدن به توسعه پایدار در هر کشور تربیت انسان‌های توسعه یافته است.

وی با تاکید بر این که انسان‌های توسعه یافته به انسان‌هایی گفته می‌شود که در حوزه علم و فناوری، در حوزه فرهنگی، در حوزه اجتماعی و در حوزه سیاسی واجد یکسری صفات باشد، افزود: از این صفات می‌توان به اصل دانستن اهمیت علم یا اصل دانستن علم برای پیشرفت و توسعه هر کشور، تبدیل علم به فناوری و کاربردی کردن آن در خدمت پیشرفت، توسعه و رفاه مردم، احترام به قانون (قانونی که در ذهن ملکه شده باشه و در عمل هم واقعا به آن عمل کنیم نه اینکه فقط هر جایی که به نفع ما است به قانون عمل می‌کنم)، مقدس دانستن کار و تلاش برای رسیدن به موفقیت اینکه مبنای موفقیت را کار و تلاش درست بدانیم، پرهیز کنیم از تنبلی و پرهیز کنیم از اینکه از راه ساده، غیرشرعی و غیراخلاقی بخواهم به پیشرفت و ثروت برسیم، احترام به همنوع، دوست داشتن همنوع، دستگیری کردن از هم نوع و ده‌ها ویژگی دیگر که مطلع هستید. 

رییس جهاددانشگاهی تصریح کرد: معلمان و اساتید بیشترین نقش را در تربیت انسان‌های توسعه یافته به عهده دارند به ویژه اساتیدی که در زمینه کارهای علمی و فناورانه برجسته هستند و عموما دانشجویان آنها را الگوی خود قرار می‌دهند و علاوه بر بحث توسعه علمی و فناورانه این اساتید در بحث‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی هم می‌توانند الگوی بسیارخوبی برای دانشجویان باشد.

وی ادامه داد: امروز ما از استاد ارجمندی تقدیر می‌کنیم که واجد این صفات است و تقاطع علم، ایمان، عمل و خسته نشدن در انجام کارهای علمی و فناورانه که برای پیشرفت کشورضروری است می‌باشد.

دکتر طیبی تصریح کرد: ما در جهاددانشگاهی وظیفه خودمان می‌دانیم که از اساتید ارجمند تقدیر و تشکر کنیم و این جزو یکی از برنامه‌های فرهنگی ما است که واحدهای مختلف جهاددانشگاهی مناسبت روز معلم و استاد از این اساتید قدردانی شود.

رییس جهاددانشگاهی اظهار کرد: بنده به سهم خودم از زحمات پروفسور قوام زاده چه در تربیت دانشجویان به عنوان مدیران و کارشناسان آینده کشور و چه همکاری ارزنده‌ای که با جهاددانشگاهی در توسعه علمی و فناورانه کشور دارد تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی افزود: در کشور ما با این نیروی بسیار خوب چه در دانشگاه‌های ما و چه دانشجویان ما واقعا هیچ مانعی را برای توسعه علمی و فناورانه برای رسیدن به پیشرفت و توسعه پایدار نمی‌بینیم، مشکلات عمده ما در حوزه مدیریتی است که امیدواریم این مشکلات حل شود.

دکتر طیبی بیان کرد: هر جا که اساتید و محققان ما اراده کردن به آن اهداف مورد نظر رسیدیم و ما هم در جهاد دانشگاهی سعی کردیم به عنوان بخشی از این جامعه نشان دهیم که توان انجام کارهای بزرگ در کشور وجود دارد و این باید برای همه جامعه الگو سازی شود.

 

تشکر از جهاددانشگاهی/ تاکید به نظم در کار پروفسور قوام زاده

دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان و آموزش پزشکی وزارت بهداشت نیز در این مراسم اظهار کرد: از جهاددانشگاهی به دلیل این که امروز را با تقدیر و تشکر از یکی از بهترین مفاخر پزشکی کشور مزین کردند تشکر می‌کنم و از کار ارزشمندی که این نهاد انجام داد صمیمانه سپاسگذارم.

وی با اشاره به نظم دکتر قوام زاده در کار افزود: بنده این افتخار را داشتم که شاگرد دکتر قوام زاده باشم. بنده فکر نمی‌کنم کسی شاگرد دکتر قوام زاده باشد ولی تحولی در زندگیش اتفاق نیافتد. بنده به شخصه یکی از کسانی هستم که با شاگردی استاد قوام زاده به طور موثر تغییری در شخصیت کاری و زندگی من اتفاق افتاد، زیرا شخصیتی که این مرد بزرگ دارد در کمتر کسی پیدا می‌شود.

دکتر جان بابایی ادامه داد: یکی از شانس‌های رشته خون سرطان بالغین این بود که استادی مثل استاد قوام زاده در این رشته کار را شروع کرده است، در واقع نکاتی این رشته دارد که قابل مقایسه با سایر رشته‌ها نیست.  رشته خون و سرطان بالغین گرچه یک رشته داخلی است اما بسیار شباهت به جراحی و رشته‌های تصمیم ساز دارد و با حیات و ممات انسان روبه رو است. دکتر قوام زاده در این رشته بسیار تلاش کرده‌اند.

 

تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور ویژگی پروفسور قوام زاده

دکتر پیروز حناچی شهردار تهران نیز که به صورت مجازی در این مراسم حضور داشت در سخنی کوتاه به شخصیت دکتر قوام زاده اشاره کرد و گفت: ایشان دارای صراحت لهجه، تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور هستند و بن بست ها را برای بیماران باز می‌کنند و سلامتی را به آن‌ها باز می‌گردانند.

 

با جهاددانشگاهی کارهای خوبی در حوزه سلول‌های بنیادی خواهیم کرد
دکتر اردشیر قوام زاده نیز در این مراسم اظهار کرد: از جهاددانشگاهی تشکر می‌کنم که به علم و معلم احترام گذاشتن و بنده را به عنوان سمبل انتخاب کردند.

وی افزود: انسان باید کار انجام دهد که برای جامعه موثر باشد. بسیار سختی کشیدیم و خون جگر خوردیم تا کار مرکز پیوند را در کشور راه اندازی کنیم. در حال حاضر نیز 20 مرکز پیوند در ایران در حال فعالیت هستند و بیسار خوشحال هستم که کار من به ثمر رسیده است.

پدر پیوند سلول‌های بنیادی ایران اظهار کرد: ما با جهاددانشگاهی کارهای خوبی در حوزه سلول‌های بنیادی خواهیم کرد.

 

دکتر قوام زاده پزشکی که همواره دغدغه درمان بیمار را دارد

همچنین دکتر رامین صرامی فروشان سرپرست پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی اظهار کرد: برای پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی افتخار بزرگی است که در این روز مبارک یعنی روز معلم و استاد، افتخار نکوداشت یکی از بهترین اساتید این کشور را داریم که واقعا شایسته آن است که لقب استاد اساتید را به ایشان بدهیم؛ چون دانشجویانی که ایشان تربیت کرده‌اند در حال حاضر هر یک از اساتید به‌نام خوبی در کشور هستند که در حال خدمت به مردم و مملکت می‌باشند.

وی افزود: برخی از صفات و فضایل استاد این است که به عنوان پزشک همواره دغدغه درمان بیمار را دارند بدون هیچ چشم‌داشتی و به‌عنوان یک معلم دغدغه تربیت واقعی دانشجو دارند.

دکتر علی شهریاری احمدی فوق تخصص خون و انکولوژی اظهار کرد: دکتر قوام زاده شخصیتی هستند که تکرار نخواهد شد. از ویژگی‌های دکتر نظم، دقت در آموزش، سخت کوشی و تعصب در درمان را می‌توانم بیان کنم که بسیار در ایشان شاخص است.

دکتر سید امیرحسین امامی فوق تخصص هماتولوژی آنکولوژی نیز در این مراسم اظهار کرد: مهربانی یکی از ویژگی‌های بسیار خوب دکتر قوام زاده است و همه‌ی کارهای ایشان زاده مهربانی ایشان است.

گفتنی است، در پایان مراسم از زحمات پروفسور اردشیر قوام زاده پدر پیوند سلول‌های بنیادی در ایران تقدیر و تشکر شد.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی مقام استاد پروفسور قوام زاده


نظر شما :