رویداد تازه شو با محوریت «گردشگری»در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۳ کد : ۳۰۲۳۲ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
رویداد تازه شو با محوریت «گردشگری»در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
رویداد تازه شو با محوریت «گردشگری»در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مسلم عبدی مسوول گردشگری سلامت استان مرکزی و عضو کمیته گردشگری سلامت کشور در سلسله رویدادهای کار آفرینی مرکز نواوری و شکوفایی جهاددانشگاهی استان مرکزی که در قالب رویداد تازه شو و با محوریت "گردشگری" برگزار شد اظهارکرد: مرکز شتابدهی می‌تواند ایده‌ها را تبدیل به فرصت کند و در فاز عملیاتی قرار دهد.

وی بیان کرد: جای خالی مشاور در حوزه گردشگری در حوزه ایده‌های جوانان احساس می شود. با کمک مشاور می توان ایده‌ها را به شکل کارشناسی تجاری سازی کرد و از آن خلق ثروت کرده و درآمدزایی کرد.

عبدی بازاریابی و تبلیغات را دو مولفه در حوزه گردشگری دانست و افزود: کرونا یک فرصت مناسب برای افرادی است که در زمینه گردشگری خلاق هستند. کرونا گردشگری را به سمت فضای مجازی حرکت داد و توانست بازاریابی را در حوزه مجازی تقویت کند.

وی به تعریف ۱۰۰ رویداد در استان مرکزی با ارائه تقویم گردشگری اشاره کرد و افزود: علاقمندان می توانند ایده های خود را در حوزه گردشگری سلامت، مشاهیر و سایر جاذبه‌های گردشگری مطرح کنند تا بتوان از این ایده‌ها بهره‌برداری کرد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان مرکزی نیز گفت: باید ایده‌های خود را برای اجرایی شدن در پساکرونا طرح و برای اجرایی شدن آن سازوکار مناسب را اتخاذ کنیم.

سیدحسن حسینی افزود: استان مرکزی از ظرفیت‌های زیادی در حوزه گردشگری برخوردار است و باید تلاش کرد تا جاذبه‌های گردشگری استان را به خوبی معرفی و زمینه ماندگاری بیشتر مسافران فراهم شود.

وی بیان کرد: ایجاد و توسعه بازارهای هدف گردشگری برای تقویت صنعت گردشگری، خودشکوفایی گردشگران با فراهم کردن سفری خاطره انگیز، تلاش برای جلب مشارکت‌های عمومی جوامع محلی با معرفی فرهنگ، آداب و رسوم، شناخت انگیزه‌های گردشگران، آشنایی با سلایق و علاقه‌های گردشگر، بازاریابی با توجه به مولفه‌هایی نظیر شرایط اقامت، پذیرایی گردشگر، انجام پژوهش‌های میدانی و روان‌شناختی از ضروریات برنامه ریزی در این حوزه است.

حسینی مهمان نوازی را یکی از مهمترین مولفه ها در ایجاد کسب و کار و اشتغال در صنعت گردشگری دانست و افزود: همکاری بین بخشی برای تقویت فضای کسب و کار با تاکید بر شناخت کافی از گردشگر و برآوردن نیازهای گردشگران در این صنعت از اهمیت خاصی برخوردار است.

گفتنی است؛ در این نشست علی جوکار مدیر عامل شرکت آسمان آبی سندباد و مهدی صدرایی مبدع سایت jatajar.ir به بیان نقطه نظرات و ایده های خود پرداختند.

 

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی رویداد


نظر شما :