توسعه همکاریهای جهاددانشگاهی آذربایجان غربی با بنیاد ملی نخبگان استان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، پروفسور چهل امیرانی رییس بنیاد ملی نخبگان آذربایجان غربی در این نشست که 4 اردیبهشت در محل حوزه ریاست جهاددانشگاهی برگزار شد با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی نهاد علمی، پژوهشی ارزشمند و تاثیرگذاری در استان می باشد اظهار کرد:جهاد دانشگاهی تا کنون الگوهای بی بدیل علمی و فناورانه را به جامعه و دستگاه های اجرایی ارائه کرده است که این مهم نشان از تعهد بالای این نهاد در ورود به حوزه های ناب علمی است.
وی افزود: فعالیت های جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف از جمله فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و فناورانه همیشه مایه امید برای جامعه علمی کشور بوده و توانسته راهگشای بسیاری از خلاء ها و مشکلات اساسی کشور باشد.
این استاد تمام و عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه با اعلام آمادگی در خصوص توسعه همکاریهای علمی با جهاددانشگاهی اردبیل اظهار کرد: بنیاد ملی نخبگان در استان آماده شروع همکاریهای مشترک با مجموعه جهاددانشگاهی در راستای اجرای طرح های پزوهشی کاربردی مشترک است.
وی با اشاره به این که برنامهریزی وسیاستگذاری برای شناسایی، هدایت، حمایت مادی و معنوی استعدادهای برتر یکی از اهداف تاسیس بنیاد ملی نخبگان می باشد اظهار کرد:امیدواریم با کمک جهاد دانشگاهی گامهای موثری در شناسایی و جذب جوانان نخبه و مشارکت دادن آنها در روند توسعه علمی استان برداریم.
در ادامه نشست دکتر امین رستم زاده رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی با تشریح فعالیت های جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف پژوهشی، فرهنگی و آموزشی اظهار کرد:جهاد دانشگاهی با تکیه بر بدنه دانشگاهی و علمی سعی در شناسایی و بکارگیری دانشجویان ممتاز و نخبه در فعالیتهای مختلف پژوهشی و فرهنگی بوده و حتی بخش عمده ای از نیروهای جهاددانشگاهی از بین این قشر تامین می شود.
وی با اشاره به این که پژوهش می تواند مبنای رفع نیازهای اساسی کشور باشد اظهار کرد:امروز نیاز کشور به طراحی، تدوین و اجرایی شدن پژوهش های نیاز محور و در راستای حل یک مشکل اساسی به شدت احساس می شود و تا کنون اقدامات ارزشمندی در اینخصوص توسط جامعه پژوهشگران کشور و نهادهای پژوهشی همچون جهاددانشگاهی و دانشگاه ها صورت گرفته که این روند باید با شدت بیشتری ادامه داشته باشد.
وی ادامه داد:جهاددانشگاهی و بنیاد ملی نخبگان با تشریک مساعی و هم افزایی علمی و پژوهشی م یتوانند فعالیتهای موثری در توسعه همکاری های بین جهت حل بخشی از مشکلات جامعه بردارند.
رستم زاده با اشاره به لزوم آسیب شناسی کارتیمی و پروژه ای اعضای هیات علمی و خصوصا به شکل سازمانی در بین مراکز تحقیقاتی بیان کرد: نیازسنجی و ارائه پروژه های بزرگ ملی بصورت تیمی با توانمندی ها، امکانات و ظرفیت های مختلف تخصصی و هم راستا می تواند به اثربخشی و خروجی پروژه های برای توسعه کمک شایانی کند.
در خاتمه مقرر شد زمینه های مشترک همکاری پژوهشی، علمی، آموزشی و فناورانه بصورت مشخص احصاء و از ظرفیت های دو مجموعه در راستای اجرای پروژه های فناورانه و پروژه های کاربردی استانها بر اساس ظرفیت گروه های پژوهشی بصورت کیفی استفاده گردد.
نظر شما :