نشست "استکبارستیزی" در همدان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، در آستانه ۱۳ آبان نشست استکبارستیزی با بررسی مباحثی چون اهمیت دشمنشناسی و شناخت استکبار از منظر قرآن، بررسی عوامل استکبار داخلی بهویژه استکبار اقتصادی و موارد آن در جامعه، تبیین تغییر ماهیت استکبار در زمان انقلاب و در حال حاضر، اهمیت اقتصاد مقاومتی در بحث استکبارستیزی و نماد استکبار در دانشگاهها برگزار شد.
در این نشست حجتالاسلام ناصر صفری، کارشناس مذهبی، سرهنگ محمدتقی امیدی ساکت مسئول بسیج دانشآموزی، کمیل سرمدی نماینده تشکل بسیج دانشجویی زهرا قربانی و زینب ونائی نمایندگان تشکل دانشجویی انجمن اسلامی دانشجویان معتدل حضور داشتند.
حجتالاسلام ناصر صفری، مدرس حوزه در این نشست اظهار کرد: واژه استکبار بیش از ۴۶ بار و کلمات مترادف با این واژه بیش از ۱۰۰ بار در قرآن کریم ذکر شده است.
وی افزود: مهم ترین و تاثیرگذارترین داستان در عرصه بشریت داستان شیطان است، انسان و جنیان همگی برای عبودیت خلق شده اند اما در این میان شیطان که از گروه جنیان بود پس از عبادت ۶ هزار ساله خود در برابر خالق خویش تکبر ورزید چرا که خود را برتر از انسان قلمداد کرد.
حجتالاسلام صفری با بیان اینکه دو مدل رایج اقتصاد در جهان وجود دارد گفت: اقتصاد باز یا لیبرال که همان اقتصاد سرمایه داری است و اقتصاد بسته یا دولتی که همان اقتصاد مارکسیست دو اقتصاد رایج جهان امروز است و کمتر کسی را میتوان یافت که در جهان امروز به دنبال اقتصاد بسته باشد.
وی با اشاره به اینکه اسلام با هر دو نوع این اقتصاد مخالف است گفت: طبق آیات ۷۶ تا ۷۹ سوره قصص، میتوان به خوبی به تفاوت بین این دو نوع اقتصاد پی برد، هنگامی که فاصله طبقاتی در اقتصاد سرمایه داری ایجاد میشود، امنیت روانی جامعه مختل میشود.
این کارشناس دینی بیان کرد: اختلال در امنیت روانی کشور نتیجه اقتصاد لیبرال است که متأسفانه در دانشگاهها تدریس میشود و اکثر دولتها و تیم اقتصادی دولت ما نیز بر اساس این شاخصهها اندیشیده و برنامههای کشور را طراحی و اجرا میکند.
حجتالاسلام صفری با بیان اینکه خداوند اجازه سلطه کافران بر مومنان را نداده است کرد: خداوند اجازه بستن هیچ قراردادی بین کافران و مومنان نداده است و با هر عملی که باعث سلطه کافران بر مؤمنان شود مقابله میکند.
وی با بیان اینکه قدرت برای انسانهای با تقوا است گفت: اولیا خدا متواضعترین مردم در برابر خداوند بودند که قدرت از آن پیامبران و اولیا خدا و سایر انسانهای متواضع اوست چرا که آنها از قدرت برای خدمت به خلق بهره میگیرند؛
این مدرس حوزه اظهار کرد: همانگونه که امام حسین(ع) فرموده است: «نه خداوند ذلت بر انسان را میپذیرد و نه دامان پاک مادرانمان» ما باید آزاده باشیم و اجازه دخالت و نسخهپیچی غرب و شرق را برای مشکلات خود ندهیم، کثرت و ثروت با آزادگی ناسازگاری دارد و حق هیچگاه با این دو کلمه نیست.
نظر شما :