رویداد استارتاپی ۱۴۰۰ به ایستگاه پایانی رسید
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی بوشهر، فراخوان این رویداد از اسفندماه سال گذشته آغاز و تا ۱۶ فرودین ۱۴۰۰ ادامه داشت که ۳۷ تیم از سراسر کشور ایدههای خود را در آن به ثبت رساندند.
پس از غربالگری ابتدایی، ایدهها در دو دسته محصول محور و خدمت محور ارزیابی شدند و در نهایت ۱۰ تیم منتخب جهت رقابت در استارتاپ معرفی و کلاسهای توانمندسازی همراه با ۱۲ منتور حرفهای برای آنان برگزار شد.
استارتاپها؛ موثرترین عامل پیشرفت کشورهای توسعه یافته
رییس جهاددانشگاهی بوشهر در اختتامیه نخستین رویداد استارتاپی ۱۴۰۰ گفت: رویدادهای استارتاپی برای رشد سریع و فعالیتهای ترویجی برای حمایت نیروی جوان تحصیل کرده و مستعد به حوزه کسب و کار طراحی شدهاند و امروزه اکثر کارآفرینان، کار خود را در کسوت استارتاپهای حوزه فناوری شروع میکنند.
علی احمدیزاده عنوان کرد: در سال ۹۸ بوشهر توانست جز ۵ استانی باشد که با مجوزی که مجموعه جهاددانشگاهی از معاونت علمی ریاست جمهوری دریافت کرد، مرکز نوآوری و شتاب دهی را افتتاح کند و با همراهی مجموعه پارک علم و فناوری و مرکز نوآوری و شتاب دهی جهاددانشگاهی استان بوشهر، اتفاقات خوبی در استان رقم خورد.
وی افزود: پس از چند ماه وقفه که به علت شیوع بیماری کووید ۱۹ ایجاد شد، کار بهخوبی پیش رفت و از سال ۹۹ تاکنون این مجموعه توانسته است با همراهی پارک علم و فناوری و دانشگاههای استان بوشهر، بیش از ۲۵ رویداد مختلف در حوزههای کسب و کار با رویکرد آبزیان، دریا، انرژی و فناوری اطلاعات را پوشش دهد.
این مسوول با اشاره به اینکه استارتاپ ها موثرترین عامل پیشرفت کشورهای توسعه یافته هستند، گفت: این رویدادها برای رشد سریع و فعالیتهای ترویجی در جهت حمایت از جوانان تحصیل کرده و مستعد برای ورود به حوزه کسب و کار طراحی شدهاند و امروزه کارآفرینان برای ایجاد هرگونه تجاریسازی به سمت استارتاپ ها رفتهاند.
احمدیزاده یادآور شد: نقش کلیدی استارتاپها در توسعه اقتصادی، حل مشکلات تولید و اشتغالزایی موجب شده در بسیاری از کشورها ظرفیتها و فرصتهای خوبی در اختیار این شرکتها قرار گیرد.
رئیس جهاددانشگاهی بوشهر حمایت از شرکتهای دانشبنیان و کارخانههای نوآوری را جزو فرآیندهای مثبت ارزیابی کرد و افزود: استارتآپ ها فرصتهای مناسبی برای اشتغال غیرمستقیم ایجاد کردهاند که با همراهی مجموعههای علمی استان شاهد تاثیرات بهتر و بیشتری نیز خواهیم بود.
وی تصریح کرد: بیشترین مشکل استارتآپها و شتابدهندهها در زیرساختها است که نیازمند کمکهای مالی مجموعههای دولتی هستند تا موانع موجود از سر راه جوانان و فعالان این عرصه برداشته شود.
علی احمدیزاده خاطرنشان کرد: در سالی که با نام تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها نامگذاری شده، باید اهمیت به توان داخلی و تولید و حوزه علم و فناوری بیشتر شود و مسوولان در پشتیبانی و رفع موانع همت بگمارند؛ زیرا که صنعت همواره نیازمند دانشگاهها است و این اعتماد بیشتر صنایع به بخشهای علمی را میطلبد.
این مسوول از مجموعه وزارت نفت و واحدهای مستقر نفت و گاز و سازمان انرژی اتمی در استان بوشهر درخواست کرد با توجه به ظرفیت خوبی که فراهم شده از مراکز رشد و شرکتهای دانشبنیان حمایت کنند.
رییس جهاددانشگاهی بوشهر تاکید کرد: ما از برداشته شدن تحریمها استقبال میکنیم اما نباید توان داخلی و شرکتها و مجموعههای علمی داخل را فراموش کنیم که در شرایط سخت، در حوزههای مختلف پای کار آمدند و با تلاش خود فناوریهای بزرگی را ایجاد کردند و ضرورت دارد که با پایان تحریمها این دستاوردها را به فراموشی نسپاریم.
در اختتامیه این استارتاپ که به همت مرکز نوآوری و شتاب دهی جهاددانشگاهی استان بوشهر و حمایت اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر طی سه روز (۱۸، ۱۹ و ۲۰ فروردینماه) فعالیت داشت، به هر ۱۰ تیم شرکتکننده فرصت داده شد تا در زمان ۴ دقیقه قالب نهایی ایده خود را بهصورت مجازی به داوران ارایه دهند و در انتها نیز پاسخگوی سوالات داوران باشند.
در پایان این رقابت مجازی، تیم مارینا (با ایده پارک تفریحی، درمانی مادر و کودک)، تیم کلینزی (با ایده جمعآوری آنلاین پسماند ) و تیم مهرسان سبز (با ایده ساخت و آموزش تزئینات از مواد بازیافتی) مقام اول تا سوم را کسب کردند.
گفتنی است به تیمهای برتر به ترتیب مبلغ ۳، ۲ و ۱ میلیون تومان تعلق گرفت که علاوه بر این جوایز میتوانند از بستر پذیرش و استقرار رایگان در فضای اشتراکی مرکز نوآوری و شتاب دهی جهاددانشگاهی بوشهر و مشاوره رایگان و دائم برای تجاریسازی ایدههای خود استفاده کنند.
نظر شما :