رییس دانشگاه علم و فرهنگ تاکید کرد:

ضرورت ایجاد مراکزی در دانشگاه‌ها برای کارآفرینی دانشجویان

۱۴ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۶ کد : ۲۹۵۴ آموزش و کارآفرینی تاپ خبر
رییس دانشگاه علم و فرهنگ با موثر دانستن نقش "بنیاد کسب و کار" در اشتغال دانشجویان این دانشگاه بر ضروت تشکیل چنین مراکزی در سایر دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: تمامی دانشگاه‌ها به مرکزی نیاز دارند تا دانشجویان را با بازار کار رشته‌ای که در آن مشغول به تحصیل‌ هستند آشنا کرده و فضای مناسبی را برای آن‌ها فراهم کند تا دانشجویان بتوانند هم برای خودشان و هم برای دیگران اشتغال ایجاد کنند.
ضرورت ایجاد مراکزی در دانشگاه‌ها برای کارآفرینی دانشجویان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایسنا، دکتر سعید هاشمی درباره بنیاد کسب و کار دانشگاه علم و فرهنگ توضیح داد: یکی از برنامه‌های ما در راستای ایجاد دانشگاه‌های نسل سوم  ایجاد بستری بود که از طریق آن بتوانیم مجموعه‌ای از مهارت‌های مختلف را برای دانشجویان فراهم کنیم.
وی با بیان این که این بنیاد از حدود ۲/۵ سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده است، یادآور شد: هدف ما این است که با توجه به رشته‌های مختلف تحصیلی دانشجویان، این مجموعه بتواند توانمندی‌های عمومی و تخصصی لازم برای آنان را فراهم کند تا بتوانند وارد بازار کار شوند.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ با بیان این که بنیاد کسب و کار نقش مهمی در آماده سازی دانشجویان برای فعالیت در بازار کار دارد، درباره استقبال دانشجویان رشته‌های مختلف این دانشگاه از بنیاد کسب و کار گفت: استقبال دانشجویان رشته‌های علوم انسانی، گردشگری و هنر از این بنیاد نسبت به رشته‌های فنی بهتر بوده است. 
وی افزود: با ایجاد پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی این حلقه کامل شد تا دانشجویان بتوانند با دانشی که دارند، برای ایجاد کسب و کارهای مبتنی بر دانش فعالیت کنند و خوشبختانه با وجود این پارک در حوزه‌های علوم انسانی، هنر و گردشگری به ما کمک زیادی خواهد شد.
وی یادآور شد: بنیاد کسب و کار مختص دوران دانشجویی است و افراد در دوره دانش آموختگی می‌توانند در صورت علاقه، وارد پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی شوند.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ با بیان اینکه یکی از مشکلات فعلی، بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی است، گفت: خوشبختانه بیشتر دانش‌آموختگان این دانشگاه پس از فارغ‌التحصیلی جذب بازار کار می‌شوند.
گفتنی است، آموزش یک عنصر پیشن نیاز در تعیین و تقویت شرایط و چارچوب کارآفرینی‌ برای توسعه اقتصادی است و یکی از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها افزایش کارآفرینی دانش‌آموختگان از طریق برنامه‌ها و آموزش‌های دانشگاهی است.
با توجه به توسعه کمی آموزش عالی در کشور، چند سالی است که مساله اشتغال فارغ‌التحصیلان به یکی از دغدغه‌های اساسی تبدیل شده است، در همین راستا سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در چند سال گذشته، مبتنی بر ترغیب دانشگاه‌ها برای تبدیل شدن به دانشگاه‌های نسل سوم و یا کارآفرین بوده است.


نظر شما :