معاون علمی رییس جمهور تاکید کرد:

با تلاش جهاددانشگاهی و سایر شرکت‌های داخلی، ایران دارای دانش فنی طراحی و ساخت واگن مترو شد

۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۶ کد : ۲۹۵۳۶ تاپ خبر
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به بهره‌برداری قطار ملی مترو تاکید کرد: کشورمان امروز دارای دانش فنی طراحی و ساخت واگن مترو است.
با تلاش جهاددانشگاهی و سایر شرکت‌های داخلی، ایران دارای دانش فنی طراحی و ساخت واگن مترو شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر سورنا ستاری در آیین بهره‌برداری از طرح‌های ملی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به موضوع تولید واکسن آنفلوآنزای فصلی اشاره کرد و افزود: خوشبختانه امروز افتتاح تولید این واکسن را خواهیم داشت. واکسنی که توسط تیمی جوان در قالب شرکتی دانش بنیان تولید شده است. به غیر از این واکسن این تیم سه واکسن انسانی دیگر را برای تولید در برنامه دارد و از شهریور امسال بحث واکسن آنفلوآنزای فصلی با استفاده از واکسن داخلی انجام خواهد شد.

وی افزود: باید از وزیر بهداشت و همچنین سازمان غذا و دارو برای حمایت‌های که در این راستا انجام دادند قدردانی کنم. امروز شرکت‌های دانش بنیانی داریم که صفر تا صد کار را، خودشان انجام می‌دهند و دولت تنها وام و تسهیلات به آنها پرداخت می‌کند. شرکت دانش بنیان تولید کننده واکسن آنفلوآنزای فصلی نیز گروهی جوان هستند که در قالب شرکتی دانش بنیان این کار را انجام داده‌اند.

معاون رئیس جمهور افتتاح قطار ملی مترو را یکی دیگر از پروژه‌های افتتاحی امروز دانست و گفت: امروز یک رام قطار مترو به بهره‌برداری می‌رسد در حالی که پیشتر ۲۶درصد این قطارها داخلی‌سازی شده بود اما در این پروژه در عرض ۱۸ ماه، ۷ واگن که یک رام قطار را تشکیل می‌دهند با تلاش ۱۸ شرکت و جهاد دانشگاهی و مپنا و واگن‌سازی تهران داخلی‌سازی شدند و دانش فنی و طراحی آن به حدود ۸۵ درصد داخلی سازی رسیده است. به این ترتیب ما امروز دارای دانش فنی طراحی و ساخت واگن مترو هستیم.

وی ادامه داد: ۱۰۵ واگن از سوی شهرداری تهران قرارداد آن بسته شده. هر ۷ واگن یک رام قطار را تشکیل می‌دهند که با این قرارداد در حقیقت ۱۵ رام قطار سفارش داده شده است.

ستاری در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع تولید موتور سه سیلندر اشاره کرده و افزود: امروز خط تولیدی این موتور راه می‌افتد. در حقیقت این موضوع اولین قرارداد برجام بود. حتی قبل از امضای برجام این قرارداد منعقد شد که بزرگترین سرمایه‌گذاری در صنعت خودروسازی ظرف ۱۵ سال اخیر محسوب می‌شود. این خط تولید ظرفیت تولید ۱۵۰ موتور در سال را دارد. از سوی دیگر در دانشگاه تهران همزمان یکی از بزرگترین مراکز تست موتور افتتاح می‌شود که تمام تست‌ها از موتور دیزل تا خودروهای الکتریکی را می‌شود در آن انجام داد. باید از بانک رفاه برای حمایت‌های خط تولید موتور قدردانی کنم.

وی از بهره‌برداری ناحیه نوآوری شریف در میان پروژه های افتتاحی امروز خبر داد و افزود: این کار در حقیقت پروژه  مشترکی بین صنعت و دانشگاه است که در قالب آن بیش از ۵۰۰ شرکت در اطراف دانشگاه شریف در ناحیه نوآوری حضور دارند و به این ترتیب درآمد قابل توجهی برای دانشگاه همراه خواهد داشت. این پروژه مدل خوبی از توسعه شهری است که با همکاری شهرداری تهران اتفاق افتاده است.

به گزارش ایسنا، ستاری تولید واکسن آبزیان را یکی دیگر از پروژه های امروز خواند و افزود: نخستین واکسن آبزیان امروز به بهره‌برداری می‌رسد که این واکسن توسط شرکتی که مدیرعامل آن یک خانم است تولید شده است.


نظر شما :