پزشک مرکز تخصصی بیماری‌های داخلی جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبرداد:

کاهش از دست دادن حس بویایی و چشایی در مبتلایان به ویروس جهش یافته کرونا

۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۳ کد : ۲۹۴۸۶ پژوهشی
فوق تخصص ریه و پزشک مرکز تخصصی بیماری‌های داخلی جهاددانشگاهی خراسان رضوی تاکید کرد: از دست دادن حس بویایی و چشایی در مبتلایان به ویروس جهش یافته کرونا کمتر شده است
کاهش از دست دادن حس بویایی و چشایی در مبتلایان به ویروس جهش یافته کرونا

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر مهسا موسوی با بیان این مطلب افزود: یکی از دلایل اصلی اینکه انتقال ویروس جهش یافته بیشتر شده است، شدیدتر بودن سرفه در افراد می‌باشد که باعث انتشار بیشتر این ویروس می شود.

وی تاکید کرد: علایم مشابه با آنفلوانزا و سرماخوردگی همچون سرفه، گلودرد، ضعف، تب و درد عضلانی در نوع ویروس جهش یافته کرونا بیشتر دیده می شود که این موضوع باعث مشکل تر شدن تشخیص آن از سرماخوردگی و آنفلوانزا شده است.

فوق تخصص ریه و پزشک مرکز تخصصی بیماری های داخلی جهاددانشگاهی خراسان رضوی بیان کرد: علایمی همچون تنگی نفس و سردرد و علایم گوارشی در مبتلایان به ویروس جهش یافته نسبت به ویروس وهان تغییری نکرده است.

دکتر موسوی عنوان کرد: در مقاله از مجله معتبر "لنسنت" گزارش شده است که در کودکان ابتلا به کرونای خیلی شدید در ویروس جهش یافته  کمتر و ابتلا به موارد خفیف بیشتر شده است، لذا کودکان و نوجوانان می توانند ناقل بدون علامت ویروس جهش یافته باشد.

وی اظهار کرد: خطر انتقال عفونت در محیط بسته بدون تهویه با فاصله ۱۸۰ سانتی متر و به مدت ۱۵ دقیقه بسیار بسیار بالاتر از محیط باز است.

به گفته این فوق تخصص ریه، رستوران‌ها، کافی شاپ‌ها و باشگاه‌های ورزشی از مکان‌هایی می‌باشند که بیشترین ریسک انتقال ویروس را دارند.

وی بر رعایت مناسب پروتکل‌های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی، تهویه مناسب هوا و خودداری از حضور در فضاهای بسته و بدون تهویه مناسب به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تاکید کرد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خراسان رضوی کرونا


نظر شما :