در نشست امضای تفاهمنامه و توسعه همکاری‌های جهاددانشگاهی آذربایجان غربی و اداره کل ورزش و جوانان استان مطرح شد:

تقویت نظام خلاقیت، ضرورت توسعه فناوری را دوچندان می کند

۱۱ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۸ کد : ۲۹۳۷۹ عمومی
نشست امضای تفاهمنامه و توسعه همکاری‌های جهاددانشگاهی آذربایجان غربی و اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار شد.
تقویت نظام خلاقیت، ضرورت توسعه فناوری را دوچندان می کند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی این نشست10 فروردین با حضور مهندس پورایراندوست مدیرکل ورزش و جوانان استان،  دکتر رستم زاده رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی و معاونان هر دو دستگاه در راستای توسعه همکاری‌های بین دو طرف در حوزه های مختلف پژوهشی، آموزشی و فرهنگی از جمله راه اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی برگزار شد.

مهندس کیومرث پورایراندوست مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی نیز در این نشست با تقدیر از اقدامات جهاددانشگاهی در اجرای طرح‌های مشترک از جمله برنامه ها و سمینارهای مشترک فرهنگی و طرح سرباز مهارت و کارگاه های اخیر اظهار کرد: مجموعه جهاددانشگاهی و اداره کل ورزش و جوانان بعنوان یک تیم منسجم و متحد می توانند کارهای ارزشمندی در حوزه آسیب شناسی در حوزه جوانان و کارآفرینی اجرایی و هدایت کنند.

وی با تاکید بر امضای تفاهمنامه بین با جهاددانشگاهی آذربایجان غربی اظهار کرد: در راستای استفاده از ظرفیت های متقابل و بهره مندی از توانمندی های جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف امضای تفاهنمنامه همکاری فیمابین از اولویت های اصلی برای سال جاری باشد.

وی مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی را پتانسیلی برای مهارت آموزی به جوانان اظهار کرد و افزود: امیدواریم با افتتاح این مرکز بتوانیم به رسالت این مرکزکه شتاب دهی به کسب و کارهای فناورانه جوانان و همچنین ترویج و نوآوری و شکوفایی برای دانش آموختگان استان است دست پیدا کنیم.

وی همچنین بر اجرای کارگاه های آموزشی مهارت محور از جمله فن بیان و اصول مذاکره برای جوانان با مشارکت جهاددانشگاهی تاکید کرد و افزود: جهاددانشگاهی با تکیه بر پتانسیل های علمی و اجرایی و بستر آموزش مجازی می تواند کمک ارزشمندی در ارایه اموزش های مجازی و حضوری به جوانان با این اداره کل داشته باشد.

در ابتدای این نشست دکتر رستم زاده رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی با تاکید بر ظرفیت ها و پتانسیل های مشترک جهاد دانشگاهی و اداره کل ورزش و جوانان در طراحی، تدوین و اجرای برنامه های کیفی و شاخص در حوزه کارآفرینی،  اشتغال و مهارت آموزی به جوانان اظهار کرد:این نهاد با تکیه بر اعضای هیات علمی و گروه های پژوهشی و آموزشی تخصصی آمادگی خود را برای اجرای برنامه های مشترک اعلام می دارد.

وی با تشریح ظرفیت ها و قابلیت های همکاری آموزشی فرهنگی و کارآفرینانه و حوزه پژوهشی این واحد خاطر نشان ساخت: راه اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی در این واحد با وجود داشتن مرکز رشد نشان از رویکرد  تخصصی این نهاد به موضوعات از جمله در حوزه فعالیت و نوآوری و کارآفرینی می باشد.

رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی تقویت فرهنگ خود باوری با بستر سازی برای شکوفایی استعدادهای جوانان را بسیار مهم ارزیابی کرد و خاطر نشان کرد: این مهم می طلبد که بسترهای خلاقانه با عقبه و مدل مشخص نیازسنجی و متناسب با ادبیات ذهنی جامعه مخاطب طراحی و تعریف گردد.

رستم زاده ایجاد یک زیست بوم تخصصی متناسب هدفمند کار آمد و با برنامه و استراتژی مشخص کاری در حوزه تبدیل ایده جوانان استان به نوآوری و کارآفرینی را از اهداف راه اندازی این مرکز از سوی جهاددانشگاهی استان ذکر کرد.

وی با اشاره به عقبه و نوع و جوهر تفاهم و بستر حقوقی که جهاددانشگاهی با نهادهای مختلفی چون اداره کل ورزش و جوانان و اداره کل کار و امور اجتماعی استان و سایر دستگاه ها در زمینه های مختلف پیش قدم شده  و وارد پروژه اجرایی مشترک می شود بیان کرد: این رویکرد کار تیمی و ورود مبدعانه و خلاقانه جهاددانشگاهی با برنامه مشخص در نیازهای اساسی کشور و جامعه که جرات و جسارت جهاد وارانه می طلبد به ذات فرهنگ جهادی این نهاد و مسولان وزارتخانه و دستگاه ها بر می گردد که به جهاددانشگاهی بعنوان یک مرکز علمی جهادی و الهام بخش اثر گذار و پیشرو با روحیه انقلابی و جهادی نگریسته و با اعتماد تام به نام این نهاد مقدس انقلابی به برنامه ریزی و خروجی کار می اندیشند.

رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی با اشاره به این‌که جهاددانشگاهی فارغ از نگرش های مختلف صرفاً به تحقق اهداف و آرمان های عملی انقلاب و نمود حلاوت آنها در زندگی جوانان و دانشجویان و مردم می اندیشد خاطر نشان ساخت: بیانیه گام دوم انقلاب یکی از محورهای مورد تاکید در همه حوزه های فرهنگی آموزشی پژوهشی کار آفرینی رویدادهای مهارت محور و تربیت نسل جوان برای ساختن متعالی ایران اسلامی در مرزهای پیشرفت و علم و فناوری است که جهاددانشگاهی تاکید ویژه بر آن در تمامی ابعاد دارد.

دکتر رستم زاده با اشاره به این که میزان ضریب فناوری جامعه حاصل و پرداخته ذهن خلاق عملیاتی جوانان یک کشور است بیان کرد: احساس نیاز به فناوری زمانی نمود هر چه کیفی تر خواهد داشت که مشاغل و خدمات دهندگان مختلف کشور مبتنی بر علم وبه شکل دانش مبنا از سوی افراد خلاق و نوآور راه اندازی و شکل بگیرد در این صورت نیاز به فناوری در جهت تبدیل به ثروت به شکل مستمر بسیار ضروری بوده و در نتیجه چرخه و نظام خلاقیت و نوآوری کشورها هر چه بیشتر و کیفی تر شکل گرفته و سیاستگذاری ها با اعتقاد واقعی تر و عملیاتی تر در آن مسیر محقق خواهد شد.

وی ادامه داد:فلسفه راه اندازی مراکز نوآوری و شکوفایی(منش) و رشد جهاددانشگاهی در راستای تربیت و مهارت آفرینی و تحقق مدل های زنجیره چنین زیست بومی به شکل تخصصی، مساله محور و متناسب با ادبیات ذهنی و نیازهای هر استانی است.

 

کلیدواژه‌ها: نشست


نظر شما :