با همکاری جهاددانشگاهی خراسان جنوبی؛

کتاب "آپوکاروتنوئیدهای زعفران از بیوسنتز تا خواص درمانی" منتشر شد

۱۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۴ کد : ۲۹۱۱ فرهنگی
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: کتاب "آپوکاروتنوئیدهای زعفران از بیوسنتز تا خواص درمانی" ترجمه دکتر مهدی ابراهیمی، عضو مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی توسط انتشارات مرندیز مشهد و با همکاری جهاددانشگاهی خراسان جنوبی به چاپ رسید.
کتاب "آپوکاروتنوئیدهای زعفران از بیوسنتز تا خواص درمانی" منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، جلال الدین صادقی اظهار کرد: نسخه انگلیسی کتاب "آپوکاروتنوئیدهای زعفران از بیوسنتز تا خواص درمانی" توسط انتشارات معتبر اشپرینگر در سال 2016 منتشر شده است.

وی ادامه داد: این کتاب طی سه فصل ضمن آشنا کردن محققان با مسیرهای بیوسنتز آپوکاروتنوئیدهای زعفران و آنزیم‌های دخیل در این مسیرها، به بیان مهم‌ترین خواص دارویی این ترکیبات نیز می‌پردازد.

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی یادآور شد: کتاب "آپوکاروتنوئیدهای زعفران از بیوسنتز تا خواص درمانی"، ترجمه دکتر مهدی ابراهیمی با شابک 2-625-106-600-978 و شماره کتابشناسی ملی 5309680 و در هزار جلد توسط انتشارات مرندیز مشهد و با همکاری جهاددانشگاهی خراسان جنوبی برای استفاده محققین و علاقه مندان به موضوعات این کتاب در مهرماه امسال وارد بازار نشر کشور شده است.


نظر شما :