کتاب "فرهنگ جامع مواد غذایی با کاربرد دارویی" منتشر شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، جلال الدین صادقی اظهار کرد: کتاب "فرهنگ جامع مواد غذایی با کاربرد دارویی" راهنمایی کاربردی برای متخصصان سلامت است.
وی ادامه داد: این کتاب توسط دو تن از برجسته ترین محققان در حوزه تغذیه بالینی و داروشناسی تالیف شده است که مواردی از جمله نگارش مقالاتی برای انجمن علوم و بهداشت آمریکا و آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا، نگارش فصلهایی از کتاب "ملزومات داروشناسی رمینگتون"، سردبیری ویرایش هشتم کتاب "مروری بر محصولات طبیعی" و ویراستاری و نویسندگی فصل مکملهای گیاهی و غذایی نسخههای متعددی از کتابچه راهنمای )مِرک( را در کارنامه کاری خود دارند.
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: در این کتاب بیش از 270 ماده غذایی، گروه غذایی، ماده مغذی و ترکیب فیتوشیمیایی معرفی شدهاند که از جمله آنها میتوان به میوهها، سبزیجات و همچنین بسیاری از گیاهان دارویی اشاره کرد.
صادقی اظهار کرد: در این کتاب علاوه بر تعریف هر ماده غذایی، اطلاعاتی در خصوص وجود یا عدم وجود اثرات مفید مرتبط با آن، دز فعال بیولوژیکی و همچنین ایمنی ماده نیز آورده شده است.
وی تصریح کرد: وجه عمده تمایز این کتاب با سایر آثار مشابه، ارجاعات کتاب به تحقیقات بالینی یا پزشکی انجام شده روی مواد غذایی و ترکیبات فیتوشیمیایی است.
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به این که پایه و اساس تمامی مطالبی که در این کتاب گردآوری شده است، تحقیقات بالینی محققین روی مواد غذایی و ترکیبات فیتوشیمیایی بوده است، تصریح کرد: استفاده از این کتاب به عنوان مرجعی برای متخصصان تغذیه و داروشناسی برای ارایه رژیمهای غذایی تخصصی، متخصصان، اساتید و دانشجویان فیتوشیمی، پزشکان و محققان حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی بسیار حائز اهمیت است.
صادقی یادآور شد: این کتاب با شابک 3-628-106-600-978 و شماره کتابشناسی ملی5351433 در 418 صفحه و هزار نسخه توسط انتشارات مرندیز مشهد و با همکاری جهاددانشگاهی خراسان جنوبی وارد بازار نشر شده است.
نظر شما :