در جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان با حضور وزیر ورزش تشریح شد؛

چگونگی ایجاد و توسعه مراکز نوآوری و شتابدهی جوانان (منش) توسط جهاددانشگاهی در سراسر کشور

۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۳ کد : ۲۸۶۵۶ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
در هفتاد و هفتمین جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان که با حضور وزیر ورزش و جوانان و نمایندگان دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف برگزار شد رییس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی چگونگی ایجاد و توسعه مراکز نوآوری و شتابدهی جوانان (منش) توسط جهاددانشگاهی در سراسر کشور را تشریح کرد.
چگونگی ایجاد و توسعه مراکز نوآوری و شتابدهی جوانان (منش) توسط جهاددانشگاهی در سراسر کشور

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر بهروز بادکو رییس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی در هفتاد و هفتمین جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان که با حضور دکتر مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان، دکتر محمدمهدی تندگویان معاون امور جوانان این وزارتخانه، سردار محمد حسین سپهر فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح و نمایندگان دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف یکشنبه 10اسفندماه برگزار شد،چگونگی ایجاد و توسعه مراکز نوآوری و شتابدهی جوانان (منش) در سراسر کشور را تشریح کرد.

رییس ستفا گفت: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب و ریاست محترم جمهوری بر توجه به جوانان فعالیت‌های مختلفی در جهاددانشگاهی دنبال می‌شود یکی از آن‌ها ایجاد مراکز منش است.

وی به راه‌اندازی سه پارک علم و فناوری و ده͏ها مرکز رشد و مرکز نوآوری در سراسر کشور توسط تصریح کرد: خوشبختانه با تفاهم͏نامه͏ای که بین جهاددانشگاهی و وزارت ورزش و جوانان وجود دارد بحث راه͏اندازی منش مورد توجه قرارگرفته و گسترش‌یافته است.

رییس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان بر توسعه زیست‌بوم کارآفرینی در کشور اشاره  و تاکید کرد: در قالب راه‌اندازی منش تلاش‌های خوبی برای برگزاری رویدادهای کارآفرینی، توسعه اشتغال و توسعه مهارت ورود به بازارکار شکل‌گرفته است.

وی افزود: در سال جاری ۷۵ رویداد و با شرکت ۳۲۱۰ نفر برگزارشده و ۷۲۰ نفر توانسته‌اند در همین راستا به بازارکار و اشتغال برسند.

دکتر بادکو با اشاره به اینکه در حال حاضر در ۱۳ استان کشور با حمایت وزارت ورزش، مراکز راه‌اندازی منش نهایی شده خاطرنشان کرد: انشاا... با همکاری‌های مشترک در سال ۱۴۰۰ همه استان͏های کشور دارای مراکز منش خواهند شد که البته تعداد این مراکز در برخی از استان‌ها می‌تواند بیش از یک مرکز باشد.

گفتنی است در این نشست دکتر محمدصادق بیجندی معاون آموزشی جهاددانشگاهی فرآیند اجرای طرح سرباز ماهر در سراسر کشور را در قالب طرح ملی مهارت آموزی سربازان را تشریح کرد و دو کتاب با موضوع مهارت آموزی شامل "مهارت‌های اشتغال و کارآفرینی" و "مهارت‌های زندگی، سواد رسانه‌ای و سواد مالی و حقوقی" در راستای فرهنگ‌سازی و ترویج مهارت آموزی که توسط جهاددانشگاهی تالیف شده، با حضور وزیر ورزش و جوانان رونمایی شد.

کلیدواژه‌ها: سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان


نظر شما :