جزییات انجام طرح توسعه اقتصادی روستایی توسط جهاددانشگاهی واحد اصفهان
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، مهدی ژیان پور پیرامون طرح توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی استان اصفهان اظهار کرد: طرح توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی استان اصفهان در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده است و سازمانهای برنامه و بودجه استانها موظف هستند این طرح را طی پنج سال انجام دهند.
وی افزود: در استان اصفهان این طرح امسال کلید خورده و 122روستا برای مطالعه انتخاب شده است. در ابتدا مشاوران برای عملیاتی کردن این طرح پیشنهادهای خود را ارایه کردند و در نهایت جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و دانشگاه اصفهان به عنوان مشاوران طرح برگزیده شدند.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ادامه داد: براساس حوضه آبخیز، روستاها بین دو مشاور تقسیمبندی و 50 روستا برای فعالیتهای مطالعاتی به جهاددانشگاهی واحد اصفهان واگذار شد. در این مطالعات هفت دهستان در هفت شهرستان استان اصفهان شامل سمیرم، شهرضا، دهاقان، کاشان، نطنز، اردستان و گلپایگان مورد بررسی پژوهشگران جهاد دانشگاهی قرار گرفته است.
ژیانپور اضافه کرد: اواخر اسفند سال گذشته قرارداد این طرح بین جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به عنوان کارفرما و سازمان برنامه و بودجه استان اصفهان به عنوان ناظر منعقد شد.
وی پیرامون اهداف و خروجیهای انجام این طرح اظهار کرد: از آنجایی که هر ساله تسهیلاتی از سوی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اشتغالهای روستایی اعطا میشود؛ یکی از اهداف ضمنی این طرح، این است که تسهیلات اعطایی هدفمند و به پروژههای مشخصی پرداخت شود؛ مشاوران در این طرح، روستاها را مورد بررسی قرار میدهند و در نهایت مشخص خواهند کرد که چه پروژههایی شرایط بهتری برای سرمایهگذاری و اخذ تسهیلات را دارند.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان خاطرنشان کرد: برای انجام این طرح و به دست آوردن اطلاعات مفید از روستا، مصاحبههایی با نخبگان و خبرگان روستاها، بخشداران، دهیاران و روسای شورای روستا و اهالی روستا صورت گرفته است.
ژیانپور اظهار کرد: فعالیتهای مطالعاتی طرح توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی استان اصفهان توسط معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان مراحل پایانی خود را طی میکند و به زودی گزارشهای تدوینشده در اختیار سازمان برنامه و بودجه استان قرار خواهد گرفت.
وی اضافه کرد: مطالعات این طرح با محوریت گروه مطالعات کالبدی و همکاریِ گروه مطالعات اجتماعی و فرهنگی و گروه مطالعات گردشگری که همگی از گروههای پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان هستند به انجام رسیده است.
نظر شما :