رییس جهاددانشگاهی سمنان خبر داد:
افزایش ۱۷ درصدی آگاهی دانش آموزان با اجرای طرح ملی داناب در استان سمنان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، رییس جهاددانشگاهی سمنان در این مراسم از افزایش 17 درصدی آگاهی دانش آموزان نسبت به موضوعات و مسایل آب با اجرای طرح ملی دانش آموزی نجات آب(داناب) در استان سمنان خبر داد و گفت: این میزان افزایش آگاهی در سال گذشته 11 درصد بوده است که در سالجاری 6 درصد نسبت به دوره قبل رشد پیدا کرده است.
حسن رهایی افزود: در سال تحصیلی 98-99، حدود 9 هزار و 982 نفر از دانش آموزان پایه هفتم، هشتم و نهم در 61 مدرسه از شهرستانهای سمنان و میامی در این طرح شرکت کردند، همچنین بالغ بر یک هزار معلم نیز در اجرای این طرح همکاری داشتند.
وی همچنین ادامه داد: قریب به 4 هزار و 605 نفر از دانش آموزان در دو مرحله سنجش میزان آگاهی در پیش و پس از آزمون طرح ملی داناب شرکت کردند، تعداد دو هزار 400 نفر در پیش آزمون و تعداد دو هزار و 205 نفر نیز در پس آزمون برای سنجش میزان آگاهی شرکت کردند.
رییس جهاددانشگاهی سمنان همچنین از ارسال بیش از 635 اثر در قالبهای نقاشی، مقاله علمی، مستند تصویری، روزنامه دیواری، کاردستی و ... از سوی دانشآموزان برای مسابقه داناب خبر داد و گفت: تعداد زیادی از آثار ارسال شده از لحاظ محتوایی، ارتباط بسیار نزدیکی با محورها و مضوعات طرح داناب داشتند که پس از داوری آثار، از بهترین آثار ارایه شده تجلیل خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان نیز در این مراسم گفت: این طرح ویژه و مخصوص دانش آموزان است ولی با توجه به شرایط کرونایی و رعایت رستورالعملهای بهداشتی بدون حضور دانش آموزان برگزار میشود.
محمد دستورانی افزود: آموزش و پرورش در طرح ملی دانش آموزی داناب در کنار یک نهاد علمی و تخصصی مانند جهاددانشگاهی و همچنین یک شرکت در تراز شرکت مادر تخصصی بهنام آب منطقهای سمنان قرار گرفت و توفیقات زیادی از این همراهی نصیب جامعه و خصوصا دانش آموزان شد.
وی با بیان اینکه راه توسعه از آموزش و پرورش می گذرد، ادامه داد: طرح ملی نجات آب(داناب) با همکاری مشترک این سه ضلع یعنی آموزش و پرورش، آب منطقهای و جهاددانشگاهی به عنوان مشاور طرح در استان سمنان به خوبی اجرا شد و این همراهی توفیقات بسیاری برای جامعه و دانش آموزان به همراه داشت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان افزود: طرح ملی نجات آب(دانب) بعد از چندین دوره برگزاری در سالهای اخیر در استان سمنان، از اجرا به صورت طرح و پایلوت خارج شده است و با توجه به نتایج موفق و ارزندهای که داشته است، در حال حاضر به عنوان یک برنامه مهم در راستای حل مسایل و مشکلات مربوط به آب مطرح است.
دستورانی اظهار کرد: اگر این همکاری و پیوند بین آموزش و پرورش، آب منطقهای و جهاددانشگاهی پر رنگتر باشد قطعا عواید آن به جامعه و دانش آموزان بر می گردد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای سمنان نیز در این مراسم از همکاری خوب و ارزشمند جهاددانشگاهی به عنوان مشاور علمی طرح تقدیر کرد و گفت: طرح ملی نجات آب(داناب) در سالهای متوالی و با همکاری و تعامل خوب بین آموزش و پرورش استان، شرکت آب منطقهای سمنان و جهاددانشگاهی استان برگزار میشود.
ایرج حیدریان افزود: فعالیتهای جهاددانشگاهی در اجرای این طرح که با هدف ارتقای دانش و آگاهی دانش آموزان مقطع متوسطه انجام شد، بسیار خوب و اثر گذار بود، برگزاری دورههای آموزشی، تهیه و تدوین اقلام آموزشی، برگزاری آزمونهای سنجش آگاهی و... در اجرای این طرح بسیار مناسب و با کیفیت مطلوبی از سوی جهاددانشگاهی انجام شد.
وی با اشاره به کاهش 42 درصدی بارندگیها در سالجاری در استان سمنان گفت: امسال شرایط بسیار بارندگی در استان سمنان بسیار حساس بود، با توجه به اینکه در بهار و پاییز بارش ها نسبتا خوب بود، ولی با کاهش شدید بارندگی در زمستان امسال، شاهد کاهش 42 درصدی در استان سمنان هستیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای سمنان ادامه داد: این میزان کاهش بارندگی برای ذینفعان ما در شرکت آب منطقهای از جمله کشاورزی، صنعت و... خوب نیست و اگر این کاهش ها ادامه پیدا کند شرایط بحرانی خواهد بود.
نظر شما :