در بازدید مدیر حوزه علمیه و رییس بنیاد نخبگان البرز از این پارک مطرح شد؛
صادرات یکصد هزار دلاری پارک علم و فناوری البرز در سال ۹۹
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، مهندس مهدی عباسی در این بازدید با تشریح برخی سیاستها و برنامههای پارک علم و فناوری البرز گفت: استان البرز بهعنوان قطب علمی و فناوری کشور ظرفیتها، توانمندیهای بسیار خوبی در حوزه علم و فناوری دارد و دانشگاه خوارزمی بهعنوان یک دانشگاه مادر با زیرساختها و توان علمی خوب در این استان قرار دارد که همواره تلاش ما همکاری با این مجموعه و تلاش برای همکاری با همه مجموعههای علمی، فناوری در بخشهای مختلف خصوصی و دولتی است.
رییس پارک علم و فناوری البرز با اشاره به رشد فزاینده شرکتهای دانشبنیان و فناور استان تصریح کرد: خوشبختانه استان البرز در بخشهای مختلف بهویژه حوزه بهداشت و درمان جزو چند استان برتر است و افزون بر این تعداد شرکتهای دانشبنیان نیز به ۲۵۱ شرکت افزایشیافته که دارای رتبه سوم در این زمینه هستیم.
مهندس عباسی از صادرات یکصد هزار دلاری پارک علم و فناوری البرز در سال ۹۹ خبر داد و اعلام کرد: همه تلاش ما در پارک علم و فناوری البرز اعلام واقعی آمار و اطلاعات از فعالیتها در بخشهای مختلف علمی، تولیدی و صادراتی و تعداد شاغلان و فناوران است.
وی بر شکلگیری زنجیره کامل و جامع اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی استان البرز تأکید کرد و افزود: استان البرز در صورت ایجاد زیرساختهای لازم میتواند نخبگان و فناوران خود را حفظ کند.
رییس پارک علم و فناوری البرز به دیدارهای خود با آیت اله حسینی همدانی نماینده ولیفقیه در استان البرز و همچنین دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور اشاره کرد و افزود: معاون محترم علمی و فناوری رییس جمهور اعلام کرد که از این پارک درزمینه های مختلف ازجمله درزمینه توسعه فیزیکی، بودجهای و استقرار و پذیرش شرکتهای فناور و پیش رشد حمایت میکند که همه اینها نوید خوبی برای آینده فعالیت ما در استان البرز محسوب میشود.
لزوم توجه به علوم انسانی و حوزههای بینرشتهای
حجتالاسلاموالمسلمین خوئینی مدیر حوزه علمیه استان البرز نیز در این بازدید با اشاره به این فرموده حضرت علی ع که فرمودند " العلم سلطان" تصریح کرد: علم مایه سلطه است و باید در نظام اسلامی تلاش کنیم به جایگاه خود در حوزه علم و فناوری برسیم و اجازه ندهیم کشورهای دیگر با استفاده از ابزار علم بر ما سلطه پیدا کنند.
وی با اشاره به گزارشهای ارائهشده از پارک علم و فناوری البرز و با تصریح اینکه کمک به توسعه علم و فناوری یک عبادت و فریضه است گفت: این دستاوردها و فعالیتها مایه مباهات است اما باید تلاش کنیم با بهرهگیری از سرمایههای تمدن اسلامی و آموزههای قرآن و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب بیشازپیش در مسیر موفقیت حوزه علم و فناوری گام برداریم و بهپیش برویم.
مدیر حوزه علمیه استان البرز با تأکید بر ارتباط و پیوند حوزه و دانشگاه برای همکاری در توسعه علم و فناوری یادآور شد: سابقه تمدنی ما حاکی از ارتباط علم و عالم و دانشمندان با یکدیگر بوده است و حوزه علمیه آمادگی دارد تا ظرفیت فرهنگی خود را در خدمت فرهنگسازی برای توسعه علم و فناوری بهویژه در زمینه بینرشتهای و توسعه علوم انسانی قرار دهد.
دکتر محمد نبیونی رییس بنیاد نخبگان استان نیز در این نشست با اشاره به اینکه باید از ظرفیتهای استان بهدرستی برای توسعه علم و فناوری و حفظ نخبگان و فناوران استفاده کنیم گفت: توجه به توان و ظرفیت استان و ایجاد امید برای جوانان و دانشآموختگان موجب حفظ آنها در استان میشود.
دکتر محمد نبیونی با اشاره به ظرفیتهای خوب پارک علم و فناوری البرز خاطرنشان کرد: این پارک ظرفیتها و توانمندیهای بسیار خوبی دارد و باید با بهرهگیری از توان علمی و دانشگاهی و ظرفیت علمی و فناوری پارک و همچنین ظرفیتهای بینظیر صنعتی استان میتوانیم این ظرفیتها را از بالقوه به بالفعل تبدیل کنیم و موجب توسعه اقتصاد دانشبنیان و توسعه شرکتهای دانشبنیان و فناور در استان شویم.
نظر شما :