رییس جهاددانشگاهی تاکید کرد:

ایجاد شغل برای دانشجویان با مهارت آموزی مناسب

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۷ کد : ۲۸۵ آموزش و کارآفرینی تاپ خبر
دکتر طیبی در مراسم افتتاح ساختمان جدید مرکز آموزش علمی کاربردی تهران ۴ وابسته به جهاددانشگاهی الزهرا(س) گفت: قدم بسیار مهم بعد از افتتاح این مرکز، ایجاد کار برای دانشجویان به ویژه خانم ها است و برای آن به چند موضوع باید توجه بشود. اول آن که فارغ التحصیلان ما باید باسواد پرورش پیدا کنند و علم را خوب یاد بگیرند. دوم این که مهارت را به خوبی بیاموزند و علم را در عمل پیاده کنند.
ایجاد شغل برای دانشجویان با مهارت آموزی مناسب

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر سید حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، صبح امروز 15 اردیبهشت در مراسم افتتاح ساختمان جدید مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران 4 وابسته به جهاددانشگاهی الزهرا(س)، با اشاره به حضور وسیع این نهاد در حوزه آموزش بر اساس نیاز جامعه، گفت: جهاددانشگاهی دارای 2 دانشگاه، 43 مرکز علمی کاربردی و 148 مرکز آموزش های کوتاه مدت است که این توان بسیار ارزشمند می باشد.

دکتر طیبی با توجه به افتتاح ساختمان جدید مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران 4، بیان کرد: قدم بسیار مهم بعدی، ایجاد کار برای دانشجویان به ویژه خانم ها است و برای آن به چند موضوع باید توجه بشود. اول آن که فارغ التحصیلان ما باید باسواد پرورش پیدا کنند و علم را خوب یاد بگیرند. دوم این که مهارت را به خوبی بیاموزند و علم را در عمل پیاده کنند.

وی افزود: سوم آن که مسوولان شرایط را برای ایجاد شغل فراهم کنند؛ به توان ملی داخلی باور داشته باشند و به سمت اقتصاد دانش بنیان در همه زمینه ها و صاحب شدن در فناوری به جلو برویم.

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به بحث توان تولید داخلی بیان کرد: تا آن جا که می توانیم، فناوری را خود تولید کنیم و هرجا که توان آن را نداشتیم، از خارجی یاد بگیریم، آن را بفهمیم و ارتقا دهیم؛ زیرا اگر بخواهیم متاسفانه بر طبق روال شکل گرفته ای که دانش را از خارج وارد کنیم، فقط ارایه خدمات در داخل برای ما می ماند و این کفاف تولید اشتغال برای فرزندان ما را نمی دهد.

وی ادامه داد: ما باید دانش طراحی فناوری های مورد نیاز کشور را خود داشته باشیم تا اشتغال با حجم زیاد ایجاد کند و توان صادراتی به کشورهای دیگر را در ادامه تقویت کنیم.

دکتر طیبی با توجه به ایجاد شرایط خارجی مناسب و ارتباط معقول با دنیا، تشریح کرد: برای رسیدن به این موارد، نیاز به وحدت و همبستگی در داخل داریم. پیشرفت حاصل برنامه ریزی بلندمدت و هماهنگ عمل کردن نهادهای مرتبطی است که با عوض شدن دولت ها، این گونه برنامه ریزی ها تغییر نکند و برای همین نیاز به وحدت بین نخبگان سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، علمی، فناورانه و حتی فرماندهان ارشد نظامی زیر نظر مقام معظم رهبری وجود دارد تا بتوان یک برنامه ریزی جامع انجام داد.

رییس جهاددانشگاهی با توضیح در مورد خدمات این نهاد، ابراز کرد: جهاددانشگاهی مجموعه ای است که در حوزه های مختلف به ویژه حوزه فناوری، هدف خود را الگوسازی توان کشور در تولید و حرکت در مرز علم و فناوری قرار داده است و کارهای بسیار موفقی انجام داده و توان انجام کارهای بزرگ را نیز دارد.

دکتر طیبی با خطاب قرار دادن دکتر مفتاح رییس جهاددانشگاهی الزهرا(س)، گفت: علاوه بر خدمات ارزنده ای که تا به حال توسط این واحد انجام شده است، انتظار فعالیت در حوزه یک کار فناوری بزرگ را نیز از این واحد داریم تا اثبات شود خانم ها هم همانند بسیاری از مراکز دیگر، توان انجام کارهای فناورانه را دارند.

در ادامه دکتر شکرا... حسن بیگی معاون سیاسی و امنیتی استانداری تهران، با اشاره به نیاز مجهز و به روز بودن دانشجویان در کشور، بیان کرد: علاوه بر این مساله، نیاز به مهارت دانشجویان برای کسب درآمد و ثروت از ضروری ترین مسایل است.

دکتر حسن بیگی گفت: جهاددانشگاهی از بعد انقلاب تا به حال که یکی از ثمرات انقلاب اسلامی است، توانسته خدمات بی شماری را به جمهوری اسلامی ارایه کند که افتتاح این مرکز نیز از جمله ی آن هاست و استانداری نیز حمایت خود را از این قبیل فعالیت ها اعلام می کند.

دکتر مفتاح رییس جهاددانشگاهی الزهرا(س) نیز در این مراسم با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره این نهاد، بیان کرد: جهاددانشگاهی وظیفه ی یک پل ارتباطی بین دانشگاه و جامعه را دارا است.

وی گفت: مرکز علمی کاربردی تهران 4، مجموعه ای از جهاددانشگاهی الزهرا می باشد که در قالب دوره های بلندمدت فعالیت می کند. این مرکز از سال 1387 با 110 دانشجو در 2 دوره ی مقطع کاردانی فعالیت خود را شروع کرده است و از سال 1396 با انتقال به این ساختمان، فعالیت خود را به صورت گسترده ادامه داده است.

دکتر محمدی فر رییس این مرکز علمی کاربردی نیز با شمردن دستاوردهای مرکز علمی کاربردی تهران 4 از سال 1387 تا به امروز، بیان کرد: ضرورت تاسیس این مرکز برای آرامش خانواده ها و نگرانی ها از ادامه تحصیل دختران، توجه به گسترش فعالیت مرکز علمی کاربردی تهران 4 را دوچندان می کند.

در ادامه، دکتر عبدالرضا مجدالدین رییس موسسه عالی آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی با ارایه گزارشی کوتاه از مراکز علمی کاربردی این نهاد، افزود: علی رغم شیب کاهشی درصد پذیرش در دیگر موسسات آموزش عالی، به دلیل اهمیت به کیفیت در این مراکز جهاددانشگاهی، پذیرش دانشجویان مورد رضایت ما بوده است.

وی با اشاره به افتتاح مرکز علمی کاربردی تهران 4 و شرایط خوب آن برای خانم ها، گفت: این مرکز به دنبال تعامل با مراکز طراحی مد و لباس و ایجاد نمایشگاه دایمی عرضه محصولات طراحی در این زمینه است و رشته های این مرکز با محوریت خانواده به کار خود می پردازند.

در پایان از عوامل و حمایت کنندگان این مرکز تقدیر شد و مراسم نمادین افتتاح آن، با حضور دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی و دکتر حسن بیگی معاون سیاسی و امنیتی استانداری تهران انجام گرفت.

گفتنی است در حاشیه این مراسم، نمایشگاه دستاوردهای غذایی و پوشاکی دانشجویان این مرکز برگزار شد.


نظر شما :