اخذ مجوز فعالیت «مطالعات توسعه کارآفرینی و اشتغال پایدار روستایی» جهاددانشگاهی همدان

۰۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۰ کد : ۲۸۴۶۰
خلیل میرزائی معاون پژوهشی جهاددانشگاهی همدان از تایید موافقت کلی با زمینه فعالیت «مطالعات توسعه کارآفرینی و اشتغال پایدار روستایی» جهاددانشگاهی همدان خبر داد.
اخذ مجوز فعالیت «مطالعات توسعه کارآفرینی و اشتغال پایدار روستایی» جهاددانشگاهی همدان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی همدان، خلیل میرزائی معاون پژوهشی جهاددانشگاهی همدان از تایید موافقت کلی با زمینه فعالیت «مطالعات توسعه کارآفرینی و اشتغال پایدار روستایی» جهاددانشگاهی همدان خبر داد.

میرزائی ضمن اعلام این خبر گفت: گروه پژوهشی مطالعات توسعه کارآفرینی و اشتغال پایدار روستایی، به بررسی مباحث توسعه و بهبود شرایط و کیفیت اشتغال جامعه به‌صورت کلان و زندگی روستاییان به‌صورت ویژه می‌پردازد.

وی افزود، مخاطبان این گروه پژوهشی را می‌توان کل احاد جامعه در نظر گرفت و در حین انجام مطالعات مرتبط با حوزه فعالیت آنان، عوامل و شرایط توسعه اشتغال یک منطقه و بالطبع توسعه کیفیت و سطح زندگی آنان را بررسی کرد.

میرزایی ادامه داد: از آنجایی‌که توسعه اشتغال پایدار روستایی یعنی محل تلاقی جامعه، اقتصاد و محیط‌زیست است، بنابراین در این گروه پژوهشی به همه این موارد پرداخته خواهد شد، آن‌هم به‌صورت متوازن، زیرا توسعه ارزشمند و پایدار، توسعه متوازن در همه سطوح است.

معاون پژوهشی جهاددانشگاهی همدان اظهار کرد، این گروه پژوهشی قابلیت بررسی دلایل و عوامل توسعه‌یافتگی و توسعه‌نیافتگی اشتغال یک منطقه را نیز دارد. در عین حال با توجه به واژه «پایداری» و تعریف علمی آن، توسعه اشتغال و کارآفرینی پایدار روستایی، پیشران‌های توسعه اشتغال یک منطقه، کارکردهای هریک از عناصر موجود در منطقه و نیز عوامل توسعه‌نیافتگی اشتغال منطقه و ... توسط این گروه پژوهشی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

میرزایی از مهم‌ترین زمینه‌های علل انتخاب زمینه را عواملی از قبیل وجود 1067 روستا در سطح استان، اقامت بیش از 620 هزار نفر در روستاهای استان، اقامت 37 درصد از جمعیت استان در روستاها، اشتغال حدود 25 درصد از شاغلان استان در زمینه مشاغل روستایی و کشاورزی، توسعه‌نیافتگی غالب روستاهای استان همدان، عدم وجود گروه پژوهشی مطالعات توسعه اشتغال و کارآفرینی پایدار روستایی در دانشگاه‌های استان و استان‌های مجاور، شاخص بودن و بعضا، قطعبیت استان همدان در زمینه تولید برخی از محصولات کشاورزی و باغی، قابلیت ایجاد اشتغال پایدار و مولد روستایی با بهره‌گیری از توسعه گردشگری روستایی، وجود صنایع‌دستی متنوع و گسترده در روستاهایی استان که هریک امکان توسعه اشتغال پایدار روستایی را دارا است و ... بیان نمود.

 

کلیدواژه‌ها: واحد همدان


نظر شما :