برگزیدگان مسابقه چراغ راه مشخص شد

۰۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۹ کد : ۲۸۳۱۲ فرهنگی
برگزیدگان مسابقه چراغ راه (منشور گام دوم انقلاب اسلامی) که با مشارکت بنیاد نخبگان استان قم برگزار شد معرفی شدند.
برگزیدگان مسابقه چراغ راه مشخص شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی قم؛ مسابقه کتابخوانی چراغ راه در راستای برنامه های ترویج و شناخت اصول و ارزش های انقلاب اسلامی در میان آینده سازان و به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب ویژه مستعدان و دانشجویان برتر سراسر کشور برگزار شد.

با توجه به این که در این مسابقه 60 نفر از مستعدان و دانشجویان برتر شرکت کردند که 23 نفر از ایشان به سوالات پاسخ صحیح داده اند، 5 نفر از برترین نتایج به قید قرعه با حضور نمایندگان جهاددانشگاهی و بنیاد نخبگان استان قم انتخاب شدند.

گفتنی است، زهرا محمدوردی، معصومه سرداقی، زهراسادات روحانی، سعیده علی‌محمدی و سیدمیثم موسوی‌نژاد نفرات برگزیده این مسابقه هستند که ضمن تجلیل جوایز خود را دریافت خواهند کرد.

کلید واژه ها: مسابقه کتابخوانی جهاددانشگاهی قم