استاندار گیلان بیان کرد:

بهره مندی استان از ظرفیت جهاددانشگاهی برای انتقال تکنولوژی/استفاده از تجربیات این نهاد در حوزه ماهیان خاویاری

۰۵ آبان ۱۳۹۷ | ۱۶:۵۰ کد : ۲۸۱۸ عمومی تاپ خبر
سالاری با بیان این که در بحث زباله سوز پبش بینی می‌شود در قانون بودجه ۹۸ اعتبارات بهتری اختصاص یابد، تصریح کرد: قطعا سوزاندن زباله سود ده نیست و هزینه بیشتری به بار می‌گذارد، باید راهکار لازم به صورت مشارکتی که توجیه اقتصادی داشته باشد، ارایه شود که برای انتقال تکنولوژی می‌توانیم از ظرفیت جهاددانشگاهی بهره‌مند شویم.
بهره مندی استان از ظرفیت جهاددانشگاهی برای انتقال تکنولوژی/استفاده از تجربیات این نهاد در حوزه ماهیان خاویاری

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان گیلان، مصطفی سالاری امروز 5 آبان در دیدار با دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی این نهاد، اظهار کرد: تمرکز فعالیت‌های جهاددانشگاهی بر پژوهش‌های کاربردی است و در این راستا می‌تواند به دستگاه‌های اجرایی در استان کمک کند.
استاندار گیلان با بیان این که آموزش‌ها، باید پژوهش محور باشند، افزود: متاسفانه با تنوع مراکز آموزشی و ترویج مدرک دانشگاهی ارزان، سطح و کیفیت پژوهش‌های علمی تحت تاثیر قرار گرفته است.
وی با اشاره به توانمندی جهاددانشگاهی در حوزه پژوهش‌های کاربردی، گفت: از طرح‌ها و پروژه‌های کاربردی حمایت می‌کنیم، همچنین پایان‌نامه‌های پژوهش محور مورد استقبال قرار می‌گیرند.
سالاری با بیان اینکه در بحث زباله سوز پبش بینی می‌شود در قانون بودجه 98 اعتبارات بهتری اختصاص یابد، تصریح کرد: قطعا سوزاندن زباله سود ده نیست و هزینه بیشتری به بار می‌گذارد، باید راهکار لازم به صورت مشارکتی که توجیه اقتصادی داشته باشد، ارایه شود که برای انتقال تکنولوژی می‌توانیم از ظرفیت جهاددانشگاهی بهره‌مند شویم.
استاندار گیلان با بیان اینکه در حوزه چای هم پژوهشکده چای با مشارکت پژوهشکده محیط زیست می‌توانند مشترکا تحقیقاتی انجام دهند، گفت: برای زنجیره چای از باغ تا فرآوری مراحل پیچیده‌ای وجود دارد و همچنان در فراوری این محصول ضعیف هستیم، می‌توانیم از بذرهایی بهره مند شویم که با شرایط آب و هوایی استان سازگارتر باشد تا محصول با کیفیت‌تری تولید کنیم. البته باید تولیدات ما متناسب با نیاز بازار باشد.
وی ادامه داد: در حوزه برنج هم کارهای فراوانی انجام شده و به صورت مستمر هم رقوم مختلفی تولید شده است و بازده برنج گیلان نسبتا خوب می‌باشد. در حوزه ماهیان خاویاری هم فعالیت‌های خوبی انجام گرفته که می‌توانیم از تجربیات علمی جهاددانشگاهی هم بهره مند شویم.


نظر شما :