کتاب «مهندسی سطح مواد مدرن» منتشر شد

۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۱ کد : ۲۸۱۷۴ فرهنگی
کتاب «مهندسی سطح مواد مدرن» توسط انتشارات جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، چاپ شد.
کتاب «مهندسی سطح مواد مدرن» منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات این واحد کتاب "مهندسی سطح مواد مدرن" تالیف کاپیل گوپتا و ترجمه فاطمه سادات سیدان (پژوهشگر پسا دکتری مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان) و پدرام وردی (دانش آموخته دکتری مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان) با شمارگان 500 نسخه ،227 صفحه، 7 فصل در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

گفتنی است؛ کتاب مهندسی سطح، شامل هفت فصل است که در آن تکنیک‌­های مختلف مهندسی و اصلاح سطح برای طیف وسیعی از مواد مهندسی پیشرفته مورد بحث قرار گرفته است. یکی از ویژگی­‌های شاخص این کتاب، پرداختن همزمان به مبانی علمی و ارایه مثال‌­های عملی از کاربرد مهندسی سطح برای مواد پیشرفته است.

چاپ اول این کتاب در زمستان 1399 با قیمت 450هزار ریال عرضه شد.

علاقه‌مندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.

کلید واژه ها: کتاب واحد صنعتی اصفهان فرهنگی