به همت مرکز نوآوری جهاددانشگاهی سمنان؛

رویداد شتابی ـ استارتاپی طراحی اپلیکیشن موبایل در سمنان برگزار شد

۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۵ کد : ۲۸۰۳۵ آموزش و کارآفرینی
رویداد شتابی ـ استارتاپی طراحی اپلیکیشن موبایل با حضور رییس موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی، مدیرکل دفتر نوآوری، فناوری و تجاری سازی دانشگاه جامع علمی کاربردی، رییس جهاددانشگاهی سمنان در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان برگزار شد.
رویداد شتابی ـ استارتاپی طراحی اپلیکیشن موبایل در سمنان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، دکتر محمدعلی گودرزی در رویداد شتابی ـ استارتاپی طراحی اپلیکیشن موبایل که به همت جهاددانشگاهی استان سمنان برگزار شد در ارتباطی غیرحضوری و مجازی از برپایی 382 همایش و رویداد استارتاپی در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در سراسر کشور خبر داد و گفت: بخش عمده این رویدادها در چند ماه اخیر و در شرایط کرونایی برگزار شده است و علاوه بر این‌ها تا کنون 154 نمایشگاه و 738 کارگاه آموزشی مختلف در مراکز علمی کاربردی وابسته به جهاددانشگاهی در سراسر کشور برگزار شده است.

وی از توسعه مراکز نوآوری در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی خبر داد و افزود: 27 مرکز از 38 مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی حداقل مجوز یک مرکز نوآوری و شکوفایی را اخذ کرده است.

رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی توسعه مراکز نوآوری در مراکز دانشگاهی را ضروری خواند و افزود: یکی از ماموریت‌های اساسی ما در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی آماده‌سازی دانشجویان برای پذیرش مسوولیت‌های شغلی است و مراکز نوآوری در این مهم نقش جدی دارند.

وی با بیان اینکه دانشجویان پیش از ورود به بازار کار باید واقعیات بازار کار را درک کنند، ادامه داد: حوزه it یکی از اساسی‌ترین حوزه‌هایی است که برای 40 مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تعریف شده و خوشبختانه در همین راستا اقدامات زیادی در مراکز وابسته به این نهاد انقلابی انجام شده است.

وی با بیان این‌که 11 مرکز از مراکز نوآوری ما به‌طور تخصصی و 100 درصدی به حوزه it می‌پردازند به اهمیت این بخش پرداخت و اظهار کرد: بی‌شک آینده کشور و جهان در حوزه it است و این بخش در آینده با رشد و توسعه بیشتری روبه‌رو خواهد بود.

رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی افزود: اگر می‌خواهیم به رشد کشور شتاب بیشتری بدهیم باید ویژه‌تر به حوزه it توجه کنیم.

گودرزی از علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان به‌عنوان یکی از مراکز موفق و فعال نام برد و گفت: خوشبختانه همکاران ما در جهاددانشگاهی سمنان زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری لازم را فراهم و گام‌های خوبی در این بخش برداشته اند.

وی با بیان این‌که ایجاد مراکز نوآوری یکی از اهداف موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی است، اضافه کرد: امسال و در این 10 ماهه خوشبختانه 27 مرکز از 38 مرکز فعال جهاددانشگاهی کشور موفق به راه‌اندازی مراکز نوآوری و شکوفایی شدند. البته جهاددانشگاهی از عقبه بسیار خوبی برخوردار است و پیش از این مراکز نوآوری نیز از طریق سازمان فناوری و تجاری‌سازی به اشتغال فارغ‌التحصیلان ورود کرده بود.

گودرزی با ابراز رضایت از رشد کمی در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تصریح کرد: خوشبختانه ما در برخی حوزه‌ها حتی گام‌هایی از برنامه ششم توسعه نیز جلوتر هستیم. ضمن اینکه از این پس تمرکز ما بیشتر بر رشد کیفی این مراکز و به‌ویژه توسعه‌بخشی به مراکز نوآوری است.

رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی از برنامه‌ریزی برای تخصصی‌تر شدن مراکز نوآوری در علمی کاربردی‌های جهاددانشگاهی خبر داد و گفت: در همین راستا در هر کدام از مراکز متناسب با ظرفیت‌های استانی یک موضوع کاملا تخصصی انتخاب کردیم.

وی از تلاش برای تبدیل ایده‌ها به محصول به‌عنوان یک هدف‌گذاری مهم در موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور نام برد و افزود: بنا داریم به‌تدریج به سمتی حرکت کنیم که مراکز نوآوری را ارتقا داده و به سمت راه‌اندازی مراکز دانش‌بنیان برویم. البته در این زمینه نیازمند کمک، تسهیلگری بیشتر و حمایت بیشتر دستگاه‌های مرتبط هستیم.

در ادامه حسن رهایی رییس جهاددانشگاهی استان در این آیین با تقدیر از برپایی این رویداد علمی فناورانه اظهار کرد: جهاددانشگاهی در چهار دهه گذشته دستاوردهای علمی و فناورانه بسیار زیادی داشته است.

وی با اشاره به توجه و اعتماد ویژه رهبری معظم انقلاب به جهاددانشگاهی افزود: این اعتماد و اعتقاد راسخ به نهاد انقلابی جهاددانشگاهی یک سرمایه ارزشمند برای این نهاد است.

رهایی با بیان این‌که جهاددانشگاهی منشا خدمات شایانی در کشور بوده خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی در حوزه‌های علمی، پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و رسانه‌ای و ... اقدامات اثرگذاری در کشور و استان داشته است.

رهایی با اشاره به اینکه باید جوانان، دانشجویان و دانشگاهیان را به ابزار نوین تجهیز کنیم، بر لزوم توجه بیشتر به مرکز نوآوری تاکید و اضافه کرد: مراکز نوآوری نقش مهمی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و پژوهشی و رشد و تکامل و پویایی جامعه دارند.

وی ادامه داد: در همین راستا دانشگاه جامع علمی کاربردی و جهاددانشگاهی استان تعاملات خوبی داشته و بستر را برای فعالیت دانشجویان در مراکز علمی کاربردی و از جمله علمی کاربردی جهاددانشگاهی فراهم کردند.

همچنین در ادامه علی منصفی راد معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان سمنان خاطرنشان کرد: در این رویداد 25 ایده برای شرکت در سامانه ثبت‌نام کرده بودند که ایده‌ها با حضور داوران در دو پیش‌رویداد داوری و ایده‌های راه‌یافته به بخش پایانی این رویداد امروز ایده‌های خود را در همایش ارایه دادند.

وی از رقابت ۶ ایده برتر طراحی اپلیکیشن موبایل در رویداد استارتاپی استان سمنان در راستای شتاب دهی رویدادهای کسب و کار جوانان خبر داد و گفت: این رویداد مهم شتابی امروز به دو صورت حضوری و مجازی و غیرحضوری برگزار شد.

وی با بیان این‌که جهاددانشگاهی استان در این رویداد استارتاپی بر اساس نیازهای واقعی حرکت کرده ادامه داد: محورهای این رویداد بر اساس نیازهای استان و متناسب با سند پایه توسعه استان انتخاب شدند.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان سمنان با اشاره به 6 ایده برتر راه‌یافته به بخش پایانی این رویداد افزود: اپلیکیشن درمان‌گر «درمان در منزل»، سامانه کمک یا اپلیکیشن امدادرسانی در مواقع اضطراری، برنامه ثبت بیماری تالاسمی در خراسان رضوی، نرم‌افزار ساعت هوشمند بدن، اپلیکیشن آموزش‌های سبز ایران و اپلیکیشن صنایع‌دستی که با هدف ایجاد بستری برای فروش دست‌یافته‌ها و صنایع‌دستی طراحی‌شده 6 ایده برتر راه یافته به بخش پایانی این رویداد هستند.

وی با اشاره به برپایی برخی برنامه‌های جنبی در این رویداد گفت: برپایی سه کارگاه آموزشی اعتبارسنجی، طراحی کسب‌وکار و کارگاه طراحی اپلیکیشن از جمله برنامه‌هایی بود که در این مدت برگزارشده است.

گفتنی است، در این رویداد علمی که به همت مرکز نوآوری جهاددانشگاهی استان سمنان و از طریق سامانه آموزش آنلاین جهاددانشگاهی برگزار شد، 6 ایده که از بین 25 ایده به مرحله نهایی راه پیدا کرده بودند به رقابت پرداختند و پس از داوری ایده‌ها، به ترتیب خانم زینب حکمت نسب با ایده اپلیکیشن صنایع‌دستی، جواد زارعی با ایده سامانه کمک یا اپلیکیشن امدادرسانی در مواقع اضطراری و امیررضا آل یاسین فرید با ایده نرم‌افزار ساعت هوشمند زیستی بدن به‌عنوان سه ایده برتر معرفی شدند.

کلیدواژه‌ها: واحد سمنان آموزشی رویداد اپلیکیشن موبایل


نظر شما :