رییس جهاددانشگاهی سمنان تشریح کرد:
استقبال از طرحهای نوین اشتغالزایی در جهاددانشگاهی سمنان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، حسن رهایی همزمان با فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران با اشاره به دستاوردهای خیرهکننده علمی و فناورانه کشور، گفت: برای ارزیابی دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران باید بازه زمانی سال 57 سال پیروزی انقلاب تاکنون را در نظر گرفت.
وی افزود: در مقایسه قبل و بعد از انقلاب، دستاوردهای علمی و فناوری کشور بعد از انقلاب اصلا قابل مقایسه با قبل انقلاب نیست و این دستاوردهای شگرف مرهون دمیدن روح «ما میتوانیم» انقلاب در جامعه بود و دلیل رکود علمی قبل انقلاب نیز بزرگنمایی غرب و القا ناتوانی در بین جامعه بوده است.
رییس جهاددانشگاهی استان سمنان از این نهاد بهعنوان یکنهاد توسعهای که بعد از انقلاب شکل گرفت نام برد و گفت: جهاددانشگاهی با تکیه به شعار «ما میتوانیم» توانست تحولات بنیادین و اثربخشی را در حوزههای مختلف کشور به وجود بیاورد، دستاوردهای جهاددانشگاهی در حوزههای مختلف در کشور مرهون روحیه خودباوری و خوداتکایی در جوانان این کشور است که بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران شکل گرفت.
رهایی همچنین یکی از مهمترین دستاوردهای جهاددانشگاهی را دستیابی به دانش سلولهای بنیادی عنوان کرد و افزود: کسب دانش در این حوزه از سلامت توسط جوانان انقلابی جهاددانشگاهی که مرحوم کاظمی آشتیانی موسس و بنیانگذار پژوهشگاه رویان در کشور بود، تحول شگرف در حوزه سلامت کشور ایجاد کرد و امروز ایران اسلامی در بین معدود کشورهای صاحب این دانش قرار دارد.
وی اظهار کرد: با تکیه به همان روحیه خودباوری و خوداتکایی در بین جوانان، به لحاظ رشد علمی و دستیابی به دانش و تولید علم، امروز در منطقه جزو 2 یا 3 کشور برتر و در عرصه بینالمللی نیز جزء 20 کشور برتر دنیا هستیم.
رهایی خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی استان سمنان نیز که از سال 1365 تاسیس شد، رویکردهای مختلف فرهنگی، پژوهشی و آموزشی داشته و توانسته است تحولات خوبی در استان ایجاد کند، در حال حاضر نیز برنامهها و طرحهای مختلفی در دست اجرا داریم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه امروز بیکاری و عدم اشتغال یکی از دغدغههای مهم مسوولان و مردم کشور است، جهاددانشگاهی با اجرا و مدلینگ کردن طرحهای مختلفی که در حوزه اشتغال در دنیا وجود دارد، طرحهای نوین اشتغالزایی را اجرا میکند.
این عضو هیات علمی دانشگاه تاکید کرد: اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان که با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در حال اجرا است و بالغبر یک هزار و 300 نفر در این طرح تحت پوشش قرار میگیرند و همچنین طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، برگزاری دورههای آموزشی اشتغالزایی و کارآفرینی، طرح سرباز مهارت و... از مهمترین فعالیتهای جهاددانشگاهی در این حوزه است.
رهایی با اشاره به برخی از مهمترین طرحها و پروژههای پژوهشی جهاددانشگاهی استان سمنان، گفت: نمایندگی خونبند ناف نوزادان در استان خدمات تخصصی، نوین و پیشتازی را ارایه میکند، در سالهای گذشته بالغبر 700 نمونه خونبند ناف نوزادان در استان ذخیرهسازی شده است، ذخیرهسازی سلولهای بنیادی خونبند ناف در کشور همانند سایر کشورهای دنیا که به این دانش دست پیدا کردهاند برای درمان بسیاری از بیماریها انجام میشود.
وی تصریح کرد: ساخت شعبه پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی سمنان در شهرستان مهدیشهر نیز که از مصوبات سفر دولت است، از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است و امیدواریم با حمایتهای ویژه استانی و ملی روند ساخت این پروژه و تجهیز ساختمانها و نهایتا بهرهبرداری از این پروژه شاخص نیز صورت گیرد.
نظر شما :